Mobiili.fi Tuleva Samsung Galaxy Note7 ”elävänä” uusissa vuotokuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Muutaman viikon kuluttua esiteltävä Samsung Galaxy Note7 on jo aiemmin nähty suoraan edestä ja takaa vuotaneissa lehdistökuvissa, mutta nyt verkkoon on ilmestynyt muutamia kuvia, joissa laite esiintyy ”elävänä” ja eri kulmista.

  Uusia vuotokuvia on julkaissut muutamakin verkkosivu, muun muassa Gadget Arena. Aivan kaikkia yksityiskohtia, kuten esimerkiksi USB-liitännän mallia, kuvat eivät paljasta, mutta laitteen yleisestä muotoilusta ja ulkonäöstä saa hyvän käsityksen.

  [​IMG]

  Galaxy Note7 yhdistää Note-sarjan suoraviivaisuuden Galaxy S7 edge -mallin kaarevaan näyttöön. Vaikka näytön reunat ovat edge-tyyppisesti kaarevat, eivät laitteen kulmat ole yhtä pyöreät kuin keväällä esitellyssä S7 edgessä.

  Note7:n etupaneelin yläosassa näkyy aiempia Galaxy-malleja isompi valikoima erilaisia antureita, ja mukana onkin todennäköisesti huhuttu iirisskanneri. Uusista kuvista ei sen sijaan käy ilmi, käyttääkö Note7 USB Type-C -liitäntää aiemman micro-USB -liitännän sijaan. Huhujen mukaan laitteesta USB-C löytyisi, ja laitteen rinnalla odotetaan ilmestyväksi myös uutta versiota Gear VR -laseista, sillä aiemmat Gear VR -mallit eivät ole yhteensopivia USB-C -liitännän kanssa.

  [​IMG]

  Vajaa vuosi sitten Samsung esitteli Galaxy Note 5:n rinnalla myös Galaxy S6 edge+:n, mutta tänä vuonna odotettavissa on vain yksi malli, mikä tarkoittanee sitä, että Note-sarja tekee vuoden tauon jälkeen paluun myös Euroopan markkinoille. Viime vuonnahan Note 5 ei täällä myyntiin päässyt, vaan Samsung keskittyi myymään S6 edge+ -mallia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju