Tuleva kiinalaispuhelin nostaa panoksia: kaksi kameraa sekä takana että edessä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Kuvassa aiempi LeEco Le Pro 3.


Kiinalainen taloudellisten vaikeuksien kanssa kamppaileva, Suomessa melko tuntematon LeEco on hämmästyttänyt ominaisuuksiinsa nähden edullisilla älypuhelimilla.

Nyt LeEcolta näyttää olevan tulossa jälleen varsin vakuuttavalta kuulostava uutuuspuhelin. Erikoista uutuudessa olisi kahden kameran löytyminen sekä takaa että myös edestä.

Ensimmäiset tiedot uudesta LeEco X10:stä ovat paljastuneet GFXBench-suorituskykytestausohjelmiston tilastoista, kertoo muun muassa GizmoChina. Takakameroiden tarkkuudeksi GFXBench paljastaa vajaat 13 megapikseliä ja etukameroiden tarkkuudeksi 16 megapikseliä.

Lisäksi LeEco X10:n ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman näyttö 2560×1440 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri, 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia ja 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Käyttöjärjestelmänä ainakin GFXBench-testatussa laitteessa on ollut Android 6.0.1 Marshmallow.

LeEcon suunnitelmista julkistaa uusi puhelin ei vielä tiedetä mitään.

LeEco-yritysryhmä kertoi pari viikkoa sitten saaneensa 2,18 miljardia uutta rahoitusta kiinalaiselta Sunac-kiinteistösijoitusyhtiöltä. Älypuhelinten ohella ryhmään kuuluvat ”Kiinan Netflix” LeTV, joka tunnetaan nykyisin Leshi-yritysnimellä, televisioita sekä muun muassa sähköautojen kehitystä.


LeEco X10 GFXBenchissä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom