Mobiili.fi Tuleva jätti-Nexus paljastui videolla uusissa kuorissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Googlelta odotellaan Android M -käyttöjärjestelmän rinnalla kahta uutta Nexus-puhelinta. Näistä suuremman pitäisi olla Huawein valmistama. Tästä kookkaammasta Nexuksesta on nyt julkaistu uusi designia esittelevä video.

  Sarjavuotaja @OnLeaks ja YouTuben uSwitch Tech -kanava ovat yhteistyössä valmistelleet Huawei-Nexuksen designia esittelevän videon. Videolla puhelimen ulkonäköä esitellään tehdaskaavioiden mukaan tehdyn tietokonemallinnoksen avulla.

  Puhelimen ulkonäkö vaikuttaa muuttuneen huomattavasti aiemmin nähdystä vuotomateriaalista. Tällä hetkellä metallikehyksinen puhelin tiettyine yksityiskohtineen muistuttaa paljon esimerkiksi tuoreita iPhoneja. Videolla nähdään myös selkeästi eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet ja puhelimen takaa löytyvä sormenjälkitunnistin.

  Kookkaan Huawei-Nexuksen muiksi ominaisuuksiksi odotetaan esimerkiksi 5,7 tuuman näyttöä 2560 x 1440 pikselin tarkkuudella sekä Qualcommin seuraavaa Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä. On kuitenkin hyvä muistaa, että tässä vaiheessa tiedot ja videolla nähty muotoilu ovat varmistamattomia seikkoja.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju