Mobiili.fi Tuleva iso iPhone vuotokuvissa – uusi liitäntä, ei vaimennuskytkintä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kiinalaiseen sosiaaliseen mediaan on hiljattain ilmestynyt nippu kuvia, jotka väitteen mukaan esittelevät tulevaa 5,5-tuumaista iPhone-mallia. Kyseessä ei ole toimiva puhelin, vaan luultavasti jonkinlainen mallikappale, joka vihjaa muutamista mahdollisista muutoksista.

  Jo aiemmin huhuttu uusi ominaisuus isolle iPhone-mallille on iPad Pro -malleista tuttu Smart Connector -liitäntä laitteen takaosassa. Nyt nähdyissä kuvissa tuo liitäntä näkyy, mutta joidenkin raporttien mukaan Apple olisi aikaisempien suunnitelmien jälkeen luopunut liitännän käyttämisestä, eli kuvissa saattaa esiintyä varhainen mallikappale, jossa liitäntä on vielä ollut.

  [​IMG]

  Mielenkiintoinen erikoisuus kuvien laitteessa tai mallissa on, ettei laitteen sivusta löydy aiemmista iPhone-malleista tuttua vaimennuskytkintä. Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeiden yläpuolella sijainnut kytkin on kaikista aiemmista iPhone-malleista löytynyt, joskin uusimmissa iPad-malleissa sitä ei enää ole. Tabletissa moisen kytkimen tarve on kuitenkin vähäisempi kuin joka paikassa mukana kulkevassa puhelimessa. Huhua kytkimen katoamisesta iPhonesta ei aiemmin ole kuitenkaan kuulunut, joten asiaan kannattaa nytkin suhtautua varauksella.

  Myös etupuolelta löytyvä kotinäppäin sormenjälkitunnistimineen näyttää hieman erilaiselta kuin aiemmissa iPhone-malleissa, ja sitä näyttäisi ympäröivän aiempaa selkeämmin erottuva kapea kehys. Huhuissa on liikkunut jonkinlainen kosketusherkkä kotinäppäin, joka voisi mahdollisesti ainakin helpottaa laitteen vesitiivistyksessä, mutta selvästi erillinen näppäin näyttäisi kuitenkin vielä säilyvän.

  [​IMG]

  Kuvissa näkyy myös varsin selvästi takaosan kaksoiskamera, joka näillä näkymin on tulossa ison iPhonen erikoisuudeksi. Huhuissa on mainittu, että Apple saattaisi syksyllä esitellä peräti kolme iPhone-mallia, eli 4,7-tuumaisen perusmallin rinnalla nähtäisiin mahdollisesti myös 5,5-tuumaiset Plus- ja Pro-versiot, mutta saattaa olla, että malleja tulee edelleen vain kaksi, ja kaksoiskamera löytyisi vain Plus-mallista. Viimeisimpien raporttien mukaan kaksoiskamera käyttäisi kahta 12 megapikselin kennoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju