Mobiili.fi Tuleva iPhone jälleen vuotokuvassa – mahdollisesti pienempi kuin edeltäjänsä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Hollantilainen TechTastic-sivusto on julkaissut Kiinasta kantautuneen vuotokuvan, jossa väitteen mukaan esiintyy ensi syksynä julkaistava iPhone. Sivuston mukaan kuvan aitous ei ole täysin varma, mutta kuva vastaa kuitenkin lukuisia aiempia kuvia, joissa takakamera on siirtynyt lähemmäksi laitteen kulmaa ja antenniraidat ovat vähäisemmät kuin aiemmissa iPhone 6- ja 6s -malleissa.

  TechTastic julkaisi myös kuvia, jotka väitteen mukaan esittelevät tulevan iPhone-mallin mitoitusta. Kuvan perusteella tuleva 4,7-tuumainen iPhone olisi aavistuksen kapeampi ja matalampi kuin nykyinen iPhone 6s, mutta samalla 0,05 millimetriä paksumpi kuin 7,1 millimetriä paksu iPhone 6s.

  [​IMG]

  Applen ensi syksyn iPhone-malleihin liittyy paljon huhuja, joiden perusteella on kuitenkin vaikea muodostaa ehjää kokonaiskuvaa. Selvää on, että tulevat mallit varustetaan uudella iOS 10 -käyttöjärjestelmällä ja järjestelmäpiiriksi on hyvin todennäköisesti tulossa uusi ja aiempia malleja tehokkaampi A10. Lisäksi kameraosastolle on huhuttu uudistuksia, ja Applen odotetaan esittelevän iPhonesta ison Plus- tai Pro-version, jossa käytetään kaksoiskameraa.

  Kuulokeliitännästä on huhuttu paljon sekä puolesta että vastaan, mutta tällä hetkellä todennäköiseltä vaikuttaa, että perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä jäisi seuraavasta iPhonesta pois, ja kuulokkeet liitettäisiin jatkossa digitaalisen Lightning-liitännän kautta. Uudesta värivaihtoehdosta on myös huhuttu, ja uusi väri saattaisi olla Apple Watchista tuttu tumma ”tähtimusta”.

  Applen iPhone täyttää ensi vuonna 10 vuotta, ja onkin huhuttu, että ensi vuonna nähtäisiin ulkoisesti merkittävästi uudistuneet iPhone-mallit. Tämä saattaisi myös tarkoittaa, että viime syksynä julkaistua iPhone 6s:ää ei tänä vuonna seuraakaan iPhone 7, vaan kyseinen nimi jätettäisiin ensi vuodelle. Sen sijaan tämän vuoden mallien odotetaan olevan vielä jonkinlaisia iPhone 6:n jälkeläisiä niin muotoilultaan kuin mallinimeltäänkin. Erään raportin mukaan Apple olisi pysyvästi siirtymässä kolmen vuoden sykliin iPhonen ulkoisissa uudistuksissa, kun tähän asti sykli on ollut kaksivuotinen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju