Mobiili.fi Tuleva iPhone 7 jälleen vuotovideolla – uusi kamera, ei kuulokeliitäntää

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kiinalaiselle Weibo-sivustolle on jälleen ladattu video, joka väitteen mukaan esittelee Applen ensi syksynä julkaistavaa iPhonea (mahdollisesti iPhone 7, mahdollisesti iPhone 6-jotain). Videolla laitetta verrataan iPhone 6s:ään ja pienet erot ulkonäössä tulevatkin hyvin esiin.

  Pääosin iPhonen ulkonäkö näyttäisi säilyvän ennallaan, mutta pieniä viilauksia on tehty. Takaosan antenniraidat eivät enää kulje takaosan poikki, vaan seuraavat ylä- ja alareunoja.

  [​IMG]

  Takakamera on muuttunut selvästi. Kameran linssi on edelleen takaosasta koholla, mutta erillisen kehyksen sijaan linssiä ympäröi nyt takaosaan kiinteästi muotoiltu kaareva reunus. Takakameran aukko on myös selvästi aiempaa isompi, mikä viittaa siihen, että kamera on erilainen kuin iPhone 6s:ssä. Pienenä yksityiskohtana takakameran sijaintia on myös muutettu niin, että se seuraa yläkulman kaarta ja ikään kuin istuu laitteen muotoihin aiempaa paremmin. Videolla ei näy isompaa iPhone Plus -mallia, mutta sen on huhuttu saavan takaosaansa kaksoiskameran.

  [​IMG]

  Tuttua 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää ei videon laitteessa ole. Sen sijaan alaosasta löytyy kaksi kaiutin- tai mikrofoniritilää, kun niitä aiemmin oli vain yksi. Kuulokeliitännän katoamista on huhuttu jo pitkään, ja huhujen mukaan musiikkisignaali liikkuu puhelimesta jatkossa ulos joko langattomasti tai Lightning-liitännän kautta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju