Mobiili.fi Tuleva Android N tuo kaivatun lisän tablettikäyttöön – isot näytöt paremmin hyödyksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jaetun ruudun moniajo löytyy jo Applen iOS 9 -käyttöjärjestelmästä ja muun muassa Samsung käyttää sitä myös Android-tableteissa.


  Googlen Pixel C -tabletin kehittänyt ryhmä oli eilen Redditissä vastaamassa käyttäjien kysymyksiin, ja monet kysyivät, miten Google aikoo parantaa Android-tablettien käytettävyyttä. Monet ovat pettyneitä siihen, miten useat sovellukset Android-tabletilla ovat vain venytettyjä versioita puhelinsovelluksista. Lisäksi tukea jaetun näytön moniajolle on kaivattu. Googlen väen mukaan töitä näiden asioiden eteen paiskitaan ahkerasti.

  Jaetun näytön moniajo on ominaisuus, jonka esimerkiksi Samsung on itse lisännyt moniin tabletteihinsa ja puhelimiinsa, mutta Googlen Android ei natiivisti ominaisuutta kuitenkaan tue. Googlen Anders Bowers kuitenkin mainitsi, että ominaisuutta kehitetään jatkuvasti, ja se on näillä näkymin tulossa Android Marshmallow’ta seuraavassa Android N -käyttöjärjestelmässä.

  Android-tablettien sovellusten suhteen kyseessä on Googlen Glen Murphyn mukaan ”kana-muna -tyyppinen ongelma”. Vaikka Google työskentelee ahkerasti yhdessä sovelluskehittäjien kanssa, saadaan kehittäjät paremmin innostumaan laadukkaiden Android-tablettisovellusten kehittämisestä, kun tarjolla on enemmän asiakkaita kiinnostavia laadukkaita laitteita, kuten juuri Googlen oma Pixel C.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju