Mobiili.fi Tuleva 9,7-tuumainen iPad Pro: vähemmän vaihtoehtoja, satasen kalliimpi kuin Air 2

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  12,9-tuumainen iPad Pro.


  Applen odotetaan esittelevän maanantaina 21. maaliskuuta uuden 9,7-tuumaisen iPad Pro -mallin. Huhujen mukaan kyseessä on pienempi versio viime syksynä esitellystä 12,9-tuumaisesta iPad Prosta, joten sen hinnoittelu ja varustelu poikkeaa vanhoista iPad Air -malleista.

  9to5Macin mukaan tulevan 9,7-tuumaisen iPad Pro -mallin hinnat Yhdysvalloissa alkavat 599 dollarista, kun esimerkiksi iPad Air 2:n hinnat alkavat 499 dollarista (Suomessa 509 euroa). Tuolla hinnalla tarjolle tulee 32 gigatavun tallennustilalla ja WiFi-yhteydellä varustettu versio. Aivan kuten 12,9-tuumaisen iPad Pron kohdalla, myös pienemmästä mallista tulee tarjolle kalliimmat 128 gigatavun versiot joko pelkällä WiFi-yhteydellä tai WiFi- ja LTE-yhteyksillä.

  [​IMG]
  iPad Pro, iPad Air 2 ja iPad mini 4.


  Sadan dollarin hintaeroa halvimpaan iPad Air 2 -malliin osittain paikkaa suurempi tallennustila, sillä edullisin Air 2 sisältää vain 16 gigatavun tallennustilan. 9to5Macin mukaan tuleva pieni iPad Pro ei tule korvaamaan vuonna 2014 julkaistua Air 2 -mallia, vaan sen myynti tullee jatkumaan entisellä hinnalla. Sen sijaan vuonna 2013 esitellyn iPad Air -mallin kysyntä on heikentynyt, joten sen myynti luultavasti päättyy. Viime syksynä esitellyt 12,9-tuumainen iPad Pro sekä iPad mini 4 eivät tässä vaiheessa uudistu.

  9,7-tuumaisen iPad Pron kerrotaan sisältävän runsaasti isommasta mallista tuttuja ominaisuuksia, kuten neljä kaiutinta, Smart Connector -liitäntä, tuki Apple Pencilille sekä tehokas A9X-suoritin. Kamera 9,7-tuumaisessa mallissa on tiettävästi varustettu 12 megapikselin kennolla ja tukee 4K-videokuvausta, kun isommassa mallissa on kahdeksan megapikselin takakamera Full HD -videokuvauksella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju