Tuleeko iPhone 8 tavallista aiemmin?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Veniamin Geskinin luoma iPhone 8 -konseptikuva. Ei oikea laite.


Apple on viime vuosina seurannut tiukasti lähes samaa aikataulua iPhonen kanssa: julki syyskuussa ja myyntiin viikko tai pari julkistuksen jälkeen.

Applen toimitusketjusta kuitenkin kuuluu nyt tietoja tuotannon odotetusta vauhdittumisesta edellisiä vuosia aiemmin. Esimerkiksi Barron’s keroo BlueFin Research -tutkimusyrityksen raportista, jonka mukaan tavallisesta poiketen suuri osa uuden iPhonen tilauksia osuisi jo kesäkuun neljänneksellä. Tutkimusyritys on nostanut omaa arviotaan iPhone-tuotannosta kolmella miljoonalla 48 miljoonaan ja uuden iPhonen osuutta kokonaisuudessa nostettiin 300 prosentilla samalla vanhempien mallien odotetun tuotannon pienentyessä.

Applen iPhonen kysyntä on niin suuri, että Applen pitää valmistautua siihen aloittamalla tuotanto kuukausia ennen myyntiintuloa – niin se on tehnyt jo vuosien ajan. Edelleenkin iPhone 8:n, iPhone X:n tai mitä tahansa uusista iPhone-malleista yksi nimekseen saakaan odotetaan tulevan vasta syksyllä. Aivan tarkkaa myyntiintulopäivää ei toistaiseksi tiedä välttämättä edes Apple.

Apple-huhuissa ovat pyörineet nykyisestä teknisesti päivitetyt iPhone 7s ja iPhone 7s sekä täysin uusi reunasta reunaan OLED-näytöllinen iPhone, joka ainakin näistä kolmesta uutuudesta tulisi uudella lasitaustaisella rakenteella. Applen on huhuttu integroivan sormenjälkitunnistimen tavalla tai toisella osaksi näyttöä, mitä ei ole vielä älypuhelimissa nähty. Täysin uuden iPhone-designin yhdessä uusien ominaisuuksien kanssa odotetaan jälleen kiinnostavan suurta ostajakuntaa ja mahdollisesti kiihdyttävän iPhone-myynnin uusiin korkeuksiin.

Toistaiseksi varsinaisia vuotoja uusista iPhoneista ei ole nähty, mutta aiempina osavuodot ovat alkaneet yleistyä jo keväästä alkaen. Jo ennen varsinaista massatuotantoa Apple valmistaa prototyyppieriä puhelimia.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom