Mobiili.fi Tuleeko Huawein huippu-uutuus Suomeen? Tulevan ”Mate 9 -tilaisuuden” anti ei Suomessa keskiössä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Huawei Mate 9:n kaksi eri versiota Evan Blassin aiemmin vuotamassa kuvassa.


  Huawein odotetaan julkistavan 3. marraskuuta Münchenissä uudet Mate 9 -puhelimet, joita eilisen vuodon perusteella on luvassa kahdessa eri versiossa.

  Myös Mobiili.fi oli alun perin kutsuttu tapahtumaan, mutta suunnitelmat ovat nyt muuttuneet eikä suomalaista mediaa lähdekään paikalle Müncheniin.

  Jo eilisten mobiilialan tutun tietovuotajan Evan Blassin arvailujen mukaan Mate 9 -versioista kalliimpi & parempi kaartuvanäyttöinen versio saattaa jäädä vain Kiinan markkinoiden herkuksi, mutta Mate 9:n perusversiota odotetaan markkinoille maailmanlaajuisesti.

  Toistaiseksi Suomen kohtalosta ei ole tarjolla jaettavaksi lisätietoja. Edullisempi tasanäyttöinen Mate 9 -perusversio voi hyvinkin saapua Suomessa myyntiin, mahdollista on yhä myös molempien tulo, mutta tulevan tilaisuuden uutuudet eivät joka tapauksessa tule olemaan Suomessa keskiössä Huawein suunnitelmissa, kertoo suomalaismedian jääminen pois julkistustilaisuudesta.

  Se on varsin yllättävää, sillä teknisesti Mate 9:stä odotetaan huhujen mukaan erinomaisen tehokasta ja kattavilla ominaisuuksilla varustettua puhelinta. Näyttöjen kooksi on tulossa 5,9 tuumaa, Full HD tai QHD-tarkkuudella, Leica-kaksoiskamera tarjoaa 20 megapikseliä, järjestelmäpiiriksi on tulossa uusi tehokas Kirin 960, RAM-muistia jopa 6 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia jopa 256 gigatavua.

  Yksi vaihtoehto toki on sekin, että Mate 9:n tulo Suomeen viivästyy mahdollisesti muualla odottamatta vahvistuneen operaattorien ja muiden jälleenmyyjien ennakkokysynnän takia. Suurinäyttöisille uutuuspuhelimille voi yllättäen olla enemmän tilaa monien valikoimissa Samsungin Galaxy Note7:n pudottua pois pelistä.

  Toki aivan varmaa ei ole edes se, että tulevassa tilaisuudessa Mate 9:t tai vain ne tullaan julkistamaan. Huawei ei ole vahvistanut tietoa, vaan on kyse vain arvailuista. Marraskuun tilaisuudessa julkistettavaksi ei kuitenkaan ole huhuttu toistaiseksi mitään muuta kuin Mate 9. Oikeastaan ainoa toinen mahdollinen julkistettava, huhuissa jo esiintynyt laite voisi olla huhuttu 7 tuuman ”Google-tabletti”, jollaista Huaweilta on odotettu.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju