1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Tuleeko Aquasource rakentamaan oman GSM verkon?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja ternivoima, 22/9/03.

 1. ternivoima

  Liittynyt:
  22/9/03
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Bodannut ternikauppias kertoi viikonloppuna Tampereella niin!!! Ensin tolpat Suomeen ja sitten Viroon, Kroatiaan, Englantiin jne!

  Onko tietoa?

  Ternivoima

  PS. milloinkahan www.totuus.net kirjoittaa aiheesta?
   
 2. lemon Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1475
  Tykkäykset:
  0
  Neljännen valtakunnallisen GSM -verkon verkkolupaa ei ole ainakaan vielä jukisesti laitettu jakoon tai ainakaan en ole saannut vielä tietooni sellaista. Elikäs eivät voi. Tuskin ARP tai NMT -verkkoa aloittavat rakentamaan, viidettä UMTS verkkolupaakaan ei ole tiettävästi laitettu jakoon. Eri juttu on siten aloittavatko se palveluoperaattorina tai brändinä. Palveluoperaattorilta vaaditaan sitten valtavat satsaukset ja pitkät neuvottelut. Brändinä voinee aloittaa kaikkein nopeiten. Joten ei taida ihan asiat olla tiedossa.
   
 3. ajantawarat

  ajantawarat Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6658
  Tykkäykset:
  304
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  ÄLÄ UNTA NÄÄ ;)
   
 4. paul_a Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  http://www.jippiigroup.fi/news.shtml?index=225. Tos sanotaan että " ja AquaSource Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen koskien GSM-liittymien tarjoamista AquaSource Oy:n People Franchising -edustajille", eli kovin "virtuaali"-tolpilta nuo vaikuttaa...
   

Jaa tämä viestiketju