transparent logo

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja thumper, 16/2/05.

 1. thumper

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/05
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  heippa taas

  yritin ihan oikeasti antamienne ohjeiden ja siemensin help-deskiltä saamilla, jotka samat, tulokseksi pitkän näpertelyn jälkeen puhelimeni arkistossa on tämä kuuluisa tyhjä logo, mutta se ei suostu millään tulemaan esille ( ja tuskin johtuu siitä että on transparent, heh...) Näytöllä keikkuu itsepintaisesti kuin täi tervassa kaksi kertaa saunalahti. Ja luuri oli siis m55.
  Menetän yöuneni, harmittaa vaikka onkin pikkujuttu.
   
 2. Juse

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/02
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Etpä ole ainoa. Vaihdoin itselleni Saunalahden liittymän ja siellä se pirun saunalahti-teksti ilkkuu kaksi kertaa näytöllä, vaikka on kuinka transparent-logo laitettu näkyviin. (Sama puhelin)
   
 3. thumper

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/2/05
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  saunalahti

  mennään joukolla sinne ja leimataan niitten nassut täyteen saunalahtilogoja........
  no juuh, naurattaa tosi paljon, mutta jotain tekis mieli tehdä, ihan sama nykyään mitä ostaa tai mihin liittyy niin aina tuppaa tulemaan maanantai kappaleita kaikessa. pah, muutan metsään.
   
 4. jukkapukka

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/1/03
  Viestit:
  41
  Tykkäykset:
  0
  Kuten monta kertaa aikaisemmin tälläkin forumilla asia on tullut ilmi: Sitä 'saunalahti saunalahti' tekstiä et saa mitenkään pois, uusi saunalahden sim-kortti ei tue logon tallentamista tekstien päälle. Eli ainut vaihtoehto on odotella "joskus" saunalahdelta saapuvaa päivitettyä sim-korttia, jota en usko koskaan tulevan.
   
 5. Amaootta

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/3/05
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Saunalahti kertoi taannoin 'työskentelevänsä' blankko-logon kanssa, eivät kertoneet milloin :/
   
 6. MetalMama

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/05
  Viestit:
  59
  Tykkäykset:
  0
  Tua noi nii.. Jos nyt niin onnellisesti kävis että Saunis sais peukalot pois perseestään ja tekis oikeasti jtn että se logo-ongelma ratkeais, niin kiinnostais minuakin nämä ohjeet.¨

  Yritin haulla etsiä mutten löytäny...

  EDIT: jos joku ystävällinen sielu on viitseliäs niin voi vaikka meilata ne ohjeet/linkin ohjeisiin mulle tohon sähköpostiin..
   
 7. tahure

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Toinen Saunalahti lähtee pois ainakin joistakin Siemens malleista kun lähettää tekstiviestin MUUTA numeroon 15008. Parin minuutin kuluttua puhelin on käynnistettävä uudelleen.
   
 8. snage

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/4/04
  Viestit:
  167
  Tykkäykset:
  0
  Jos alkaa noin isoksi tuo vaiva paisua niin ainahan voi ottaa toisen samoilla hintataksoilla olevan halppis liittymän, ei taida olla edes avausmaksua ja saa jotain kylkiäisikän siihen.. niin häviää logot mielestä öiseen aikaan.

  En sillä kirjoittanut että olisi mitään ko. operaattoria vastaan mutta voisi olla yksi herättelyn aihe sinne aspaan jos asiakkaita rupeaa ton takia tippumaan niin varmaan tulee vipinää siellä suunnalla asian korjaamiseksi.
   
 9. MetalMama

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/05
  Viestit:
  59
  Tykkäykset:
  0
  Eikäku tarkoitin että jos kerran on jo olemassa ohje/menetelmä miten saa läpinäkyvän logon (joka ei peitä taustakuvaa) niin se olisi mukavaa. Sen toisen saunalahti-tekstin olen jo poistanut, mutta ykskään logohan ei toistaiseksi toimi sauniksen liittymissä.

  Ne ems-logot (tyhjät siis) jättää ruudulle vaalean suorakaiteen - siis silloin jos sattuu käyttämään liittymää jossa se toimii. Ts. ei se auta siihen että sais taustakuvan kokonaan näkyviin.

  Vi*uttaa etenkin nyt kun vihdoin sain sen datakaapelin ostettua ja datasuitella olen tallennellut esim. muksujen kuvia puhelimeen. Lopullista helpotusta ei tietenkään tule ennenkuin se saakelin saunalahti korjaa sim-korttinsa.

  Tai sitten minä vaihdan operaattoria...
   
 10. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Voi sen yhden tähden... soitto toisen operaattorin aspaan tai netin kautta numeronsiirto käyntiin, niin ei tarvi noita murehtia. Tietty se voi joillekin tuoda jotain perverssiä tyydytystä valittaa asioista julkisesti eikä edes koittaa tehdä asialle jotain... huoh.
   
 11. malpia

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/9/04
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Eipä näy Sauniksen kortit olevan ainoita, joilla k.o. juttu esiintyy. Esim GoMobilen kortilla ei onnistu logon laitto, samaten kuin ei Tele2:lla.
  GoMobilella on (ainakin Siemens ME45:llä) NCC244 CC23 (tms) ja toka rivillä Gomobile. Tele2 ilmoittaa vuorostaan FI Radiolinja, Tele2...

  E: Samoin Samsung, jossa riittää muutenkin tekstejä ruudulla kieltäytyy logosta ainakin noilla kahdella kortilla, mutta siitä onneksi saa ne tekstit pois näkyvistä häiritsemästä taustakuvaa...
   
 12. MetalMama

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/4/05
  Viestit:
  59
  Tykkäykset:
  0
  Oliko toi kenties vastaus kysymykseen? Jos ei ole mitään parempaa sanottavaa niin... kun et kerran viitti koittaa tehdä asialle (jota kysyttiin) jotain.

  Aivan sama mikä operaattori, Siemensillä en ole vielä törmännyt muuhun kuin ems-logoon joka kuten jo sanoin jättää sen tyhjän suorakaiteen kuvan päälle.

  Operaattori on jo lähtenyt vaihtoon mutta se ei siis edelleenkään poista alkuperäistä ongelmaa eli sen läpinäkyvän logon saantia...
   

Jaa tämä viestiketju