Touch Pro2, Acer liquid vai Nokia N97 mini

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja fonecta, 6/2/10.

 1. fonecta

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/2/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Käytännössä qwerty -puhelinta etsisin, mutta myös kosketusnäytölliset kiinnostavat.

  Kertokaa mielipiteenne, voitte myös ehdotella muita qwerty -puhelimia, mutta hinta saa olla maksimissaan siellä 400€ paikkeilla.
   
 2. fonecta

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/2/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Lisäisin vielä Samsung Galaxy Spican, kumpi mielestänne olisi parempi Acer vai Spica?
   
 3. ilaril

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  4/12/09
  Viestit:
  242
  Tykkäykset:
  2
  Touch Pro2 omaa todella hyvän näppäimistön ja on varsin hyvä laite muutenkin, mutta se on raudalla jolla jo ikä alkaa painaa, joten jättäisin sen jo siitä syystä pois, ellei välttämättä halua WinMo-puhelinta.
  N97 mini on tuttua symbiania niin hyvässä kuin pahassa. Itse siitä pidän ja tuosta tarjotusta joukosta se jonka ostaisin.
  Mitä kahteen viimeiseen tulee, niin niistä ei ole kokemuksia. Kannattanee lukea kummankin laitteen käyttöketjut foralta niin saa edes jonkinlaisen käsityksen.

  Jos käytetty luuri kelpaa myös, niin kehottaisin tutustumaan Motorola Milestoneen. Ensimmäinen android-luurini ja olen pitänyt paljon. Näyttö on hyvä, näppäimistö ihan ok, joskaan ei suoraan ääkkösiä.

  Mikäli asut pk-seudulla, niin kehoittaisin myös käymään vaikkapa ruoholahden verkkokaupassa katsastamassa kaikki harkitsemasi puhelinmallit. Saa edes vähän kosketuspohjaa esim. siihen millainen qwerty-näppäimistö missäkin mallissa on jne.
   
 4. fonecta

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/2/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  On nyt tullut tutkittua enemmän noita Milestonea/Liquidia/Touch Pro2:ta käsitteleviä säikeitä ja tullut siihen tulokseen, että joko Milestone tai Liquid.

  Alkoi mietityttämään, että kannattaisiko odotella nexus onen Eurooppaan rantautumista? Erinäisten lähteiden mukaan sen saattaisi saada ~500€:lla joka kuulostaisi kyllä todella houkuttelevalta varsinkin kun katsoo mitä nexus one pitää sisällään.

  Lisää mielipiteitä vaan :)
   
 5. ilaril

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  4/12/09
  Viestit:
  242
  Tykkäykset:
  2
  Nexus one on luetun perusteella hyvä puhelin, mutta itselle qwerty-näppis on aika tarpeellinen, joten itse päädyin milestoneen. Eli jos tiedät pärjääväsi pelkällä softanäppiksellä, niin ota nexus one. Jos taas haluat erillisen qwertyn, niin milestone.
   
 6. fonecta

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/2/10
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Taidan pistää tuon Milestonen tulemaan expansystä. Kiitos kaikille vain.
   

Jaa tämä viestiketju