1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Touch Pro ongelma

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja Cooder, 19/4/09.

 1. Cooder

  Liittynyt:
  17/11/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Moro,

  (Kyselen nyt täälläkin samaa asiaa kuin Saunalahden Palstalla.)

  Mulla on ollut nyt reilun puoli vuotta HTC Touch Pro ja aina silloin tällöin ilmenee ongelmia soittamisen kanssa. Ongelma ilmenee siten, että kun yrittää soittaa, niin puhelu katkeaa ilman, että puhelin ehtii hälyttää yhtään kertaa(soitettava puhelin ei siis saa tietoa tulevasta puhelusta). Kenttää on mielestäni aina kuitenkin ollut, joten siitä se ei pitäisi olla kiinni. Puhelin sanoo, että "Dialing..." kunnes se vaan katkaisee puhelun.

  Homma on korjaantunut aina buutilla. Sen jälkeen on aina pystynyt heti soittamaan ihan normaalisti.

  Tuohon on ajettu uusimmat HTC:n päivitykset. Vaihtoehtoina lienee puhelinongelma(rauta tai softa) tai sitten SIM-korttiongelma.

  Onkos muilla ollut vastaavaa?
   
 2. opcaravan

  opcaravan

  Liittynyt:
  8/11/05
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  Juuri äsken teki samallalailla. Mutta sitten toisella soittokerralla soitti ihan okei. Eli kun soitin, niin puhelin päästi pari bling bling ääntä.. =)
   
 3. brownie

  brownie

  Liittynyt:
  9/8/06
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 520
  Koittakaas vaihtaa RadioROMia.
   
 4. Cooder

  Liittynyt:
  17/11/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Mä laitoin nyt ROMit uusiks. Radion päivitin ja sitten laitoin myös EnergyROMin. Jälkimmäisellä ei luultavasti ole tämän varsinaisen ongelman kanssa mitään tekemistä, mutta tuleepahan nyt sekin kokeiltua.

  Tuohon EnergyROMiin liittyen kysymys brownielle: Miten oot konffannu näppislayoutin? Mun luurissa on noi skandit fn-näppäimen takana(Saunalahden kytky luurista siis kyse.) Mutta ei oikein näytä pelittävän näppäimet ihan sillai kun olettaa sopisi. Oletkos asentanut esimerkiksi jonkun cab:n(jos, niin minkä?) ton EnergyROMmin asennuksen jälkeen?

  Ei jaksais alkaa räpeltää ja testailee eri cab:eja ihan vaan testailun vuoksi jos jollain olis varmaakin tietoa asiasta.
   
 5. Rapis

  Rapis Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  4/5/07
  Viestit:
  2448
  Tykkäykset:
  87
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3 Gold
 6. Cooder

  Liittynyt:
  17/11/03
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos Rapis! Toimii.
   

Jaa tämä viestiketju