*TOTUUKSIA y-voimasta.

Tila
Ei auki vastauksille.

raijasivu

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.1.2010
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
WSOY Luonto tieteen valossa 1908-1911.

Olen jo pitkään tiedostanut, mitä vanhempi kirja, sitä sykähdyttävämpää ja aidompaa alan pääkehittäjänerojen kertomaa asiaa! Ymmärtääkseni k a i k k e i n vanhin tiedetietosanakirja Suomessa täytti jo muinaismuistolain 100v elinrajansa. Puhutaan Luonto tieteen valossa I-IV, WSOY:n julkaisusta ajalta, jolloin Suomi vasta unelmoi irtautuvansa joskus Venäjästä ja tsaarin vallasta 1908, mutta kirjoja, kirjoja osattiin itsenäistyvän kansan oppitarpeiksi tehdä jo. Minua näissä erityisesti ihastuttaa silloisessa suurvallan alistamisen pakkovallan vastaisessa kapinahengessä hankittu konstailematon ja sensuroimaton tietomateriaali. Josta nyky-ydindiktatuurissamme voimme vain kaihoten unelmoida. Onneksemme näitä opuksia on sentään yhä saatavissa maamme ja maailman ydinsensorien suunnattomaksi harmiksi. Koska näin tilanne on, niin ilman muuta yhä heikommin ydintotuuksia saava pimeimmissä varjoissaan rämpivä EU-Suomemme on tiedonjanoonsa kostuketta saatava!

Luontevaa on tässä esittää Rudolf Röntgenin aloittama maailman ylittämättömän tasokkkaista teknisistä keksinnöistään kertovin koostein. Rudolf Röntgen on heti alkuun syytä mainostaa ihmisenä, joka antoi pyyteettä keksintönsä maailmaan käyttöön osoittaen ennenkokemattoman jaloja piirteitä. Aikansa edustajana hän edustaakin Euroopan vapaimpia tietovaihtojen aikoja, jolloin nykyinen USA, Venäjän kylmän kilpavarustelun ydinsensuroinnin haamuja ei vielä ollut. Nykyään kaikki mahdollinen ja mahdoton halutaan mäskätä tuhoista piittaamatta silkaksi valtoväkivaltakoneistojen rahasyydöksi. Haluan heti alkuun korostaa, että tämä vapaa tiedonkulku maista topisiin räjähti taivaan tuuliin, kun USA räjäytti japanilaiset ydinhirviöillään lasten varjoiksi katuun. Kylmä sota poiki IAEA:n kaltaiset systemaattiset kvanttiydinfysiikan valtiovalehtelukoneistot ja 50v ajan kestänyt Euroopan dominoima tietoyhteisö kahlittiin Oppenhaimeroikeudenkännein USA:ssa -53.

Röntgentekniikan alustusmateriaalia kuvineen:
http://kuvaton.com/k/gIB.jpg
gIB.jpg


Täsmäkuvaa samaiseen Crookesin putken rubiinikoekuvauksiin värein:
http://kuvaton.com/k/gI8.jpg
gI8.jpg


Halusin myös itse demonstroida, miten pitkälle kykenisin asian faktoja tuomaan itse esille laboraatioillani:
http://kuvaton.com/k/Xls.jpg
Xls.jpg


PS. Kun lähetin ensimmäiset kuvat näistä tyhjiöputkikokeistani SUPO panikoitui niistä silminnähden ja sulki nettiliikenteeni kuin seinään. Olin siis MYÖS heidän mielestään iskenyt asian synkimpään, salatuimpaan ytimeen ja ydinhallinto huomasi tämän. Täytyy siis tutkia tätä tekniikkaa ilman muuta lisää!
--------------

Osa I Vesa.Sunday, January 03, 2010 11:21 PM Subject: jännittävät ionikokeet


Ahaa, hiukkasten kiihdyttely on ollut tapetilla nyt kun irrottauduin
hetkeksi ydinasioista "lomalle". Ionisaatiotahan ne katodisäteetkin
ovat että sikäli vain eri nimi tutulle ilmiölle, josta tässä on vähän muitakin yritetty valistaa...

*Wikibedia".Historiasta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Neon_sign
Valomainosvalot kehiteltiin Geisslerin putkista (kutsutaan myös Crookes putki), joka on lasinen putki. . . Ristiriitaista tarinaa neonvaloista. Vuoden 1893 World's Fair, Maailman Columbian Exposition Chicagossa, Illinoisissa, Nikola Tesla: n merkkivalomainokset. Oletettavasti, merkin luoja Perley G. Nutting käytti sanaa "Neon" oli osoitettu Louisiana Purchase Expositioon 1904, mutta tämä väite ei ole kiistämätön. Neonvaloissa mainitaan myös Georges Claude , toinen jo julkisen näyttö valomainos oli kaksi 38-jalka (12 m) pitkä putket joulukuussa 1910 Paris Expossa. Ensimmäinen kaupallinen merkki myi Jacques Fonseque, Claude: n kumppanille, vuonna 1912 Pariisin parturiin.

Vaikka termiä "Neon" käytetään tarkoittamaan yleisnimenä alalla, tämä on harhaanjohtava, inerttiin neon-kaasua, joka palaa punertavan oranssi, on vain yksi. Kahdenlaisia putken kaasuja käytetään pääasiassa kaupallisissa sovelluksissa, eikä itse asiassa Neon kaasua käytetään tuottamaan vain noin kolmannes värejä. Eniten värien tuotetaan täyttämällä toiseen inertti kaasu, argonin (syaninsinistä), joka itse tuottaa hyvin vähän valoa. Mikä tekee näistä putkista työn, on pieni pisara elohopeaa (Hg), joka on lisätty putkeen heti puhdistuksen/ilmanpoiston jälkeen. Putki ionisoituu sähköistettynä, puhdasta tyhjiötä hajottamaan tulee pieni tippa elohopeaa, muuttaen atmosfäärin haihduttamalla elohopean höyryä, joka täyttää putken ja tuottaa voimakasta UV-valoa. Ultraviolettivalolla näin tuotettuna energisoi eri fosfori-pinnoitteet, joilla pinnoitetaan putken sisus joissa eksoottinen harvinaisten maametallien fosvorijauhe on suunniteltu tuottamaan eri värisävyä. Vaikka tämän luokan neon putki ole varsinainen Neon, ne edelleen kuvaten "Neonina." Tässä mielessä ei ole juurikaan eroa fyysisen ionisaatioputken ja kevyiden tuotantoprosessin tavallisen loisteputken ja neon-putkiin, paitsi katodien halkaisija putkien taivutus, ja kaasun sisustuaan valittu aine.

Putken ionisaatio on suurimmillaan keskiputkessa, ja ionit ovat uudelleenpyydettyjä ja neutraloiduttuaan osin seiniämiin. Syy neon putken vanhenemishajoamiseen on vähittäinen (kanavasäteilyjen ionisaatioatomien) imeytyminen. Neon kaasun suurjännite-ioni-istutusiskuenergioista osaksi lasiseinämiin ja putkipintoihin, joka kuluttaa kaasua, ja lopulta aiheuttaa putken vastuksen nousuan tasolle, jossa se ei enää tuota valoa nimellisjännitteestä, mutta tämä voi kestää 7-10 vuotta.

Katodit ovat tehdasvalmisteinen ontto metallinen kuori, pienellä aukkolla (joskus keraaminen donut aukko), joka sisältää sisäpinnallaan BaCO2, yhdessä muiden maa-alkali oksideja elektroni-ionisaatiotuottoon. Bariumoksidin on huoneenlämmössä tehtävä ionisaatiotyötä 100 kertaa enemmän. Tällä vältetään tarve käyttää kuumaa lanka-katodia, kuten käytetään tavanomaisten Eurooppalaisissa loistelampuissa. Tällainen kylmäkatodi on erittäin pitkäikäinen. Tarvittava paine riippuu käytetystä kaasusta ja putken halkaisijasta, jossa optimaalinen arvot vaihtelevat 6 torr (pitkän 20 mm putki täytetään argon / Mercury) 27 torr (lyhyen Halkaisijaltaan 8 mm putki täytetään puhtaalla neonilla ). Neon tai argonin ovat yleisimmin käytetyistä kaasuista, krypton, xenon, ja heliumin käyttävät taiteilijoiden erityisiin tarkoituksiin, mutta ei käytetä yksin normaaleissa merkeissä. Neon palaa kirkkaan punaisena tai punertava oranssina. Kun argon tai argon-helium on käytetty, lisätään pieni pisara elohopeaa. Argonin itsessään on hyvin hämärä vaalea laventeli kun pala, mutta pisaralla elohopeatäytettä säteilee ultraviolettivaloa sähköenergialla ionisoituna. UV-päästöjensä ansiosta valmis Argon / elohopeaa putket hehkuvat erilaisia kirkkaita värejä, kun putki on päällystetty sisustuksistaan ultravioletti-herkkien fosvorointien jälkeen. Pelkkällä elohopealla täytettyä kirkkaasta (kvartsi)lasia käytetään desinfiointiin UV-bakteerilamppuna voimakas ionisaatiovalo ei ole turvallista. Koska ionisaatio on hengenvaarallista!
---------------

Osa II.

*Mikä sitten tekee putkesta varsinaisen röntgenlähteen? Ollessani mm. NEO:n valotöissä perehdyin näihin eroihin toki tarkoin. Heti kätelyssä on korostettava, että tassäKIN aiheen varsinaiset syyt ja seuraukset on Suomen ydinhallinnon tarkoin salaamia ja TABUja, kuten olemme AINA huomanneet käyneen!
STUK on vaatinut suomalaisiin NEO:n valoihin 6 000V jännitemuuntajat ja nimenomaan VAIHTOjännitesyötöt. Syinä ovat mittaustulokset, että vasta noin 10 000V ylittävillä syöttöjännitteillä kiihdytetyt elektronit alkavat "suuremmin" virittämään putken atomimateriaaleja K,L,M-kuorikerrosionisaation aiheuttamaan röntgenöintiin.

-Käyttämällä 10kV ylittävää DC-tasavirtaa aletaan pääsemään rajuuntuvasti ionisoiville röntgenvalofotonointitasoille. Sen näkee, kun valo anodissa alkaa muuttumaan ennen siihen osumistaan "mustan näkymättömäksi".
-Perusloistevaloissamme röntgenöintiä estetään vaihtosähköllä, vain 240V käyttöjännitteillä ja ionisaatiovaloa kahlitaan myös tekemällä loisteainepintaa, joka muuntaa säteilyfotonointienergiaa näkyvälle valolle. Kokeissani kuitenkin totesin, että röntgensäteilyä tulee jo niin paljon, että tämäkin välitila loistaa muun putken lailla. Niinikää myös käytetty tavallinen lasi estää ionisaatiofotonien läpäisykykyä kvartsilasia enemmän.

-Monia on kovasti kiinnostanut, EU:n nykyinen yhtäkkinen into poistaa KAIKKI keskeiset kaasupurkausputkemme, jopa hehkulamput pois markkinoilta. Syykin on selvää, monessakin järkyttävässä mielessään. Kuten muistamme meneillään on suunnaton huoli siitä miten alati kasvavat ydinvoimaloitten säteilyionisaatiopäästöt alkavat kalvaten tuhota maailmaamme. Ydinvastuuviranomaiset koittavat nyt kasvavassa paniikissaan löytää ihmisten ympäriltä poistoon kaikki mahdolliset ja mahdottomat piensäteilylähteet saadakseen edes jotain säteilyionisaatiolähteitä pois aikaa pelatakseen. Mutta edellen tarkoin varoten tunnustamatta sitä keskeisintä ydinvoimalapäästöjen säteilyperäistä kasvua. Pöyristyrtävää!

Kännykän säteilystä aletaan nyttemmin siirtyä ionisaatiolamppuihin. Arkiset elohopeahöyrylamput, loistelamputkin pian on tuomittu pannaan, koska sieltä muodostuu UV-valosta röntgenionisaatioon asti. Tilalle säteilemättömiä LED-valoja tuottaen. Ja kun tällaisten lähteitten purkausputkien määrä lähiympäristömme ionisoijina on suuri, on ydinalan hätä päällä. Itse olen jo pitemmän aikaa huomanut, miten "itsekseen", ilman sähköä ydinvoimaloitten syytämissä ulkoa tulevissa säteilyionisaatiokasvuissa loistavat loistelamput aiheuttavat kasvavaa hämmästystä väestön keskuudessa. Näistä "hälytysherätysvaloista" on IAEAhalunut päästä eroon, ennenkuin niihin aletaan kiinnittää laajasti huomiota! TV:n kuvaputkilamppuja on maailmassa ollut miljoonin tuottamassa niinikää röntgensäteilyionisaatiotaustaa. Oli pakko kehittää vähemmän ionisoivaa tekniikkaa LCD-valoineen kaikkineen.

Harva tietää, että myös arkinen hehkulamppu tuottaa ionisoivaa säteilykirjoa UV-valosta röntgeniin! Itse asiassa +3000C lämmössään ionisoituneena oleva wolframi tuottaa UV/röntgenionisaatiota merkittävästi. Ja koska lamppu on lisäksi tyhjiössä sen muodostama säteilyionisaatio on niin rajua, että sillä voidaan polttaa mm. mustavalolampun sysimustaan woodmetallin pintaan näyttävää ionisaatiovalaistusta, valottaa UV-valokuvialakkaa yms. Itse asiassa röntgenputken röntgenvaloa tuottava wolframkohtio hehkuu hehkulampun samantyyppisenä hehkumetallina. Esim. Auringon n.6000C lämpimässä pinnassa arkinen rauta on ionisoituneessa tilassaan menettänyt 26 pintaelektronistaan jatkuvasti yli 13kpl. Tässä tilassaan se muuttaa saamaansa säteilyn energiaa jäljellä olevilla elektroneillaan surutta mm. röntgenenergiaksi!
--------------
Osa III.

Katodissa tapahtuu näköjään myös näissä jännissä suurjännitekokeissa.
Alue ilman valoa siinä bakteerilampussa oli kihelmöivä kuva!

*Eikös vain ollutkin!

Kumpi siinä tarkemmin ottaen ionisoi niin paljon, ettei valoa enää atomi voi lähettää (tämä siis on käsittääkseni mustan kohdan mekanismi); katodilta lähtevät elektronit vai sille sinkoutuvat ionit? Ilmeisesti siis ilmaa pois pumppaamalla kaasu harvenee niin, että hiukkaset pääsevät kiihtymään röntgenenergioihin.

*Kuten muistamme riittävän nopeat elektroninit beettasäteilymittari jo suoraan ilmoittaa olevan ionisoivaa beettasäteilyä. Toisaalta kanavasäteilyä muodostuu, kun aine ionisoituu säteilyksi siis , jota mittarimme EI kykene nykydosimetriassa mittaamaan lainkaan. Kun tällainen ionisoitu alkuaine(kaasu) saa pinnalleen "energiafotonointia" se muuttaa sen surutta röntgensäteilyksi, jo lennosta. Sitten kaiken tämän päälle valonnopeudella anodin ainespintaan iskeytyvät elektronit ampuvat raskasmetallisesta cesiumoksidipintaisesta wolframlangasta virittyvin elektronein yhä lisäionisaatiollaan pois. Ja nämä jääneet cesium-, ja wolfranatomit ovat siten jo kuin varsinaisen röntgenputken atomit. Vain sisemmät K, L, M-kuorikerrokset erityisesti paljastuttuaan röntgenöimään pystyy.

pahaenteinen tuo ympäröivän lasin kellervä valo.

*Se muakin mm. säväytti! Siitä kanssa mystistä valoa, etä sen "valokuvautuminen" korostui vasta kameralla.

Sillä sävylläkö lasi fluoresoi vai tapahtuuko jotain muuta?

*Tuo "tupakinkeltainen", tai "omenankarvaus", on JUURI se väri, joka näkyy säteilylle altistetuissa TVO:n laseissani ihan arkisessa päivänvalossa myös. "Fluorisaatio" ilmiöissä on silmäpelillä häilyvän vaikeasti määriteltävää sinällään.

UV-tuoton takia kuvasit lasin läpi?

*Niin siis tuo loistelamppu toimii about 0,1A ja 240v jännitteellä täysillä. Mutta jo 100h toimittuaan sen pintalasiin alkaa säteilyeroosiot tuottaa metallikuorta lasia ja kaasua beettasäteilyueroosiollaan tuhottuaan. Siitä tuo "metallikuori" on villi, että tuhoaa lampun tosiaan noin pian. Tuo käyttämäni lamppuni on siis noin "laimistunut". Lisäksi käyttämäni muutamien milliamppeerien virta rajoittaa tappotehoja alkutilastaan murto-osiinsa. Mutta kuten huomaamme ei nääkään riittäneet poistamaan kaikkea röntgentuhoionisaatiokykyään.

Pikkupolttimossa oli aito purppuran betasoihdun väri!

*Tässäkin jotain häikivää! Koska vain "vanhoissa ja käytetyissä auton polttimoissa sain toimimaan noin selkeästi. Samoin vain vanhemmissa radioputkissa tapasin vastaavaa. Nykyisissä hehkulampuissa on siis erilaiset täyttökaasut ja paineet korkeammat, happivapaammat. Ilmeisesti tässäkin on herätty säteilyn takia maailmalla kaikessa salailuissaan myös.

Ilmeisesti se ei ole kovin hyvä tyhjiö kun kerran loistaa.

*Itse asiassa vanhempiin hehkulamppuihin alkaa ilman hapet tunkeutumaan aikanaan lasien läpi. Tuo happilisä luo tuon pinkki-ionisaatiosta tutun punakarmiinin niihin.Tämä on vahvin veikkaukseni. mutta h y v ä sellainen. Koska tosiaan suoraa ja rehellistä vastausta emme saa, emme ainakaan IAEA/STUK/SUPO-peeloilta. On vaan pakko demota ja tutkailla itse.

Kiintoisaa, miten halogeeni tai jalokaasupolttimo käyttäytyvät suurjännitteessä.

*Näissä on paljon tutkimattomia. Klimlampuissa, loistelamppujen sytyttimissä ja noissa aidoissa NEO-valojen katodeissa on radioaktiivisia aineita. Muistan hyvin miten esim. NEO-valoja ei edes käytettynä saanut viedä kotiin tarkempaan tutkimukseen. Toki STUK ei halunut paljastaa käskyihinsä syitä, mutta elektrodien säteilyaineet, säteilyn kapseloitumiset putkien ainespintoihin jälkisäteillen. Niin ja se totuus, että ylivanhat NEO-putket tuottaa enetistä rajummin röntgeniä kertoo kyllä mistä on kyse. Hämmästyttävintä näissä kaikissa ns. "turvamääräyksissään" oli juuri se, että STUK tarkkaa tarkemmin näitä opettaessaan salasi MIKÄ oli se keskeinen vaara näissä tuotteissa. Nyt alkaa ukset aueta ja STUK/IAEA:n salatut ydinkarmeudet aukeaa kuin mätä säilyketölkki jo pienimmästä kosketuksesta. Kuten jälleen huomaat on ne "salaisimmat" tiedot kaikkein mielenkiintoisimpia ja tie selvyyteen. Seuraavaksi keskityn muuten miten arkinen elohopeahöyrylamppu tuottaa röntgensäteilyä. Kokeitteni jo alkumetreillä ne vasta "ärtsyjä jokakodin röntgensäteilykoneita" on. Onneksi STUK on aina tiennyt valehdella, ettei säteily ole heistä vaarallista. Niin uskallan "rauhallisin mielin" kertoilla kaikkien kokeiltaviksi.

PS.Huomasin erään toisenkin mielenkintoisen yksityiskohdan. Historiallisissa käyttämissäni kirjoissa siis + ja - on kirjoitettu "peilikuvikseen". Tämä hämää osin. Nykyisin siis röntgenlähdettä pääosin tuottavan (+) kaasukohtion tunnemme ANODINA. Diodin ja radioputkien kuvassa se merkitään suorana levynä.
-----------

Osa IV

http://kuvaton.com/k/gwG.jpg
gwG.jpg


07.01.2010. En vielä tarkkaan tiedä, mistä on kyse, mutta nyt olen SELKEÄSTI osunut tuolla viimeisellä IV kuvastollani niin arkaan paikkaan, että SUPO on estänyt sen kuvan siirron niin tarkoin, ettei IKINÄ!
________________________________________________________

En ole koko iltana saanut 5h yrittämällä sitä edes VELIPOJALLE! Tällaista tilannetta en tiedä tapahtuneen KOSKAAN ENNEN! Joten taltioikaa kuva nyt, enemmän kuin HEMMETIN TARKKAAN! Lähetin kuvan teille ensimmäisinä. SUPO on nyt sen sanoman tarkemmin tutkittuaan päättänyt niin VAARALLISEKSI, etten ole saanut sitä koko illan aikana kenellekkään muulle. Ja teillekin se on ilmeisesti päässyt läpi "automaattisensorin" enempi vahingossa." Ennenkun sen sisällön "laatu kontroliskannauksessa selkisi".

(Joten HEMMETIN jännäksi nää menee, kun syventyy oikein VOIMALLA! Näppituntumana epäilen sen vaarallisuuden olevan juuri DEMOAMISESSA ja tieteellisessä valokuvatussa toistamismahdollisuuksissaan. Niin ja on minulla noi materiaalit, esineet syvällisempään jatkotutkintaan toki tallessa. Säteilyeroosion mekanismia muuten ihan OIKEASTI tuodaan kahdella konepistoolimiehellä suoraan USA:sta TVO:lle ja ehdottomin kopiokielloin, joten tuumatkaas tovi missä materiaalissani mennään.)
__________________________________________________
 

Tissot

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.6.2002
Viestit
818
Reaktiopisteet
18
Nyt kannattaa tarkistaa lääkitys, ei taida olla ihan kohdallaan.
 

eralumi

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
3.1.2005
Viestit
4956
Reaktiopisteet
30
Ja kaiken tämän roskan takia piti sitten rekisteröityä matkapuhelinfoorumille? Etsi joku y-voima-foorumi ja toteuta itseäsi siellä.
 

Qwertyi

Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016
Palaute - 100%
30   0   0
Liittynyt
7.12.2005
Viestit
38100
Reaktiopisteet
17965
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10e + Note 8
Vaikka informatiivinen foorumi onkin niin ei tämä mikään wikipedia ole.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom