Total irRemote/Siemens SX1, ei pelitä?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja kaennyukko, 18/6/04.

 1. kaennyukko

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/4/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Latasin sis -päätteisen tiedoston pc:lle, jonka siirsin sähköpostiliitteenä puhelimeen. Kyseinen Total irRemote -ohjelma kyllä asentuu, mutta kun yritän käyttää puhelimen infrapunasilmää kaukosäätimenä esim. Finluxin televisiossa, mitään ei tapahdu.

  Ohjelman nettisivulla puhutaan koodeista, jotka löytyvät ccf -tiedostoista, jotka voi löytää osoitteesta www.remotecentral.com. Onko nämä koodit esim. televisioiden kohdalla merkkikohtaisia ja pitäisikö minun ladata esim. finluxin ccf -tiedosto ja lähettää puhelimeen. Ja entäpä komennot - miten ne tallennetaan puhelimeen?

  Jospa joku voisi valaista, miten total irRemote -ohjelman kanssa tulisi toimia, jotta puhelimen saisi toimimaan esim. television kaukosäätimenä.
   
 2. jam75

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/9/04
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Finlux on siitä ihmeellinen telkkarimerkki että siihen on vaikea yleensäkin löytää "toimivaa" yleiskaukosäädintäkään. Muistaakseni se jossa on tumma led kaukkarissa niin on se vaikeampi tapaus. Kirkaslediseen saa helposti toimimaan ne aalfoorvanit sun muut joten se puhelimen softakin varmaan toimis siinä kirkkaassa versiossa luultavasti. Ainakin omaan jouduin hommaamaan orggiskaukon että sain pelittään telkkarin.
   
 3. kettu66

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ostin juuri sx1:n ja siinä ko. ohjelma on täysin mykkä. En saa pelaamaan sitä minkään laitteen kanssa. Kaverilla sama homma. Onko muilla ollut samanlaista ongelmaa?
   

Jaa tämä viestiketju