Mobiili.fi Tosipelaajan ratkaisu: Counter Strike pian mukana kaikkialla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Koetko ongelmalliseksi irroittaa sormet näppäimistöstä ja jättää Counter Striken taaksesi? Joku toinen saattaisi ehdottaa ratkaisuksi hyvää psykologia, mutta kiitos teknologian kehittymisen, on ongelmaan olemassa pian myös konkreettisempi ratkaisu. Kiitos Xash3D-nimisen ohjelman, voivat Android Wear -älykellon omistajat pian pelata Counter Strikea missä ja milloin haluavat.

  Hyvänä uutisena Counter Striken pelaamiseen ei tarvita lisälaitteita, vaan pelkkä sorminäppäryys näytön tökkimisessä riittää. Alkulämmittelynä pelissä voi pelata botteja vastaan, mutta hardcore-faneilla on myös mahdollisuus haastaa muut pelaajat servereiden kautta. Näin ollen kunnon nettimatsit voi tarvittaessa ottaa missä ja milloin tahansa.

  Toistaiseksi Counter Striken pelaamista on demottu pelkästään Nexus-älykellolla ja esimerkiksi Apple Watchin omistajat joutuvat tyytymään karuun kohtaloonsa. Löytyi kotoa Android-älykelloa tai ei, voi jokainen katsastaa ohesta YouTube-käyttäjä Dave Bennettin reilun minuutin kestävän videon, jossa esitellään Counter Strike 1.6:n toimintaa. Ne, joiden Counter Strike -innostus ei kanna älykeloihin asti, voivat tutustua videolla astetta tylsempään vaihtoehtoon ja pelata Counter Strikaä puhelimilla.


  [​IMG]
  Jos Counter Strike ei nappaa, onnistuu myös Half-Lifen pelaaminen älykellolla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju