Tosi-tv -sarjojen vihaajat, avatkaa täällä sanainen arkkunne

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja BuZu, 7/8/07.

 1. BuZu Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/03
  Viestit:
  1509
  Tykkäykset:
  0
  Jos vihaatte tositvsarjoja, nyt on oiva tilaisuus haukkua vaikka ne kaikki.

  (Tämä ketju on perustettu, jotta Big Brother 2007 -ketjussa saavat fanit keskustella rauhassa.)
   
 2. janium

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/11/03
  Viestit:
  194
  Tykkäykset:
  0
  Jenkki "tositv:t" pistää vituttamaan reippaasti. On dramatiikkaa ja leikkauksia kuin Kauniissa ja Rohkeissa, mutta miten on mahdollista, ettei kameramiehet koskaan näy kuvissa vaikka kuvakulmat vaihtuu jatkuvasti? Kyllä ne salaliitot ynnämuut on varmaan ihan oikeita. Joo on.
   
 3. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Big brother on aivan paska ohjelma ja suorastaan hävettää tällainen kollektiivinen aivottomuus että ohjelmaa vaivaudutaan uusimaan. Maapallon hallitsijana antaisin mestata ohjelman keksijän juhlamenoin ja se kuka keksi uusia sen, mestauttaisin kaksi kertaa.

  Hyvä esimerkki siitä, kuinka media säätelee "yleistä mielipidettä" ihmiskarjan keskuudessa. Tehdään ohjelma telkkariin, valjastetaan iltapäivälehdet ja muutamat verkkomediat tuottamaan (siis vääntämään vaikka väkisin) uutisia ohjelmasta ja *pim* iltapäivälehti-ihmiset on kiinnitetty sarjaan. Niin säälittävää, että maapallon hallitsijana antaisin ehkä ainakin ruoskintamääräyksen paikallisviranomaisille näistä omilla aivoilla ajattelemattomista median mukana elävistä ontoista kuorista jotka sarjaa seuraavat.

  Ihmiset! Oma elämä kutsuu sen sijaan että katselette jotain muovisia feikki-ihmisiä tekemässä ei mitään telkkarissa. On se vaan niin rimanalitusta...
   
 4. Mie

  Mie Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2222
  Tykkäykset:
  45
  Puhelinmalli:
  Lenovo Moto Z2 Play
  Ihmiset! Tehkää niinkuin itse haluatte älkääkä kuunnelko näitä höpötyksiä. Jokaisessa televisiossa on mahdollisuus katseltavan kanavan valintaan tai vaihtoehtoisesti virtanappi. Markkinatalouden aikana tv-kanavat tekevät juuri sellaisia ohjelmia joita massat haluavat katsoa. Mikäli et kuulu tähän massaan niin katso vaikka uutisia ja Salattuja Elämiä mutta anna muiden ihmisten katsoa mitä he haluavat. BigBrother on mielenkiintoinen tapa seurata ihmismielen kummallisuuksia kun elinolosuhteet muutetaan tavallisesta poikkeaviksi...
   
 5. Kreivi S

  Kreivi S Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/04
  Viestit:
  9003
  Tykkäykset:
  60
  Jepjep.
   
 6. kimmo Vieras

  0   0   0

  Ja meistä vihaajista taas ei ole niin väliä, vaan tänne saa tulla tositv-sarjojen fanittajat kertoilemaan mielipiteitään? Ketjun aloittajan on ehdottomasti pidettävä tämäkin ketju kurissa ja ojennettava näitä vääräuskoisia. Tarpeen vaatiessa vaikka matkustettava ko kirjoittajan kotiin ja takavarikoitava viestintävälineet.

  Kaikki maajussillemorsian, sinkkuäidillesulhanen, selviytyjät, bb:t sun muut on syvältä. Ja Jussia kompaten laajentaisin tämän mestauksen/ruoskinnan vielä näihin ko sarjoissa esiintyviin ihmisiin. Tai ehkä mikä vielä pahempi, laittaisin heidät itse katsomaan 24/7 omaa esiintymistään. 3 kuukautta putkeen lienee eka kerralla sopiva rangaistus.
   
 7. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ihmiset on kuin luotu seuraamaan paskoja sarjojaan kerta toisensa jälkeen. Osaatko asentaa digiboksin oli viimeisin kysymys mihin en viitsi vastata mitään ja en varmana asenna. Se on kuin juopolle antaisi pullon viinaa. Joo, ei ne katsomalla lopu ne ohjelmat ja sarjat pääty.

  Leffat siedän sun muuta, mutta sen verran aina tutustun kaikkeen että tajuan missä jotenkin mennään ja kuka on missäkin ja mitä näyttelee tai on. Mutta mun kans ei voi keskustella, miten se salkkareissa se ulla viimejaksossa sano, kun... Sillon näen punasta. Tämä siksi että monet mummot sun muut luulee nyt, että näin on nykyään, se on heille kuin tositv. Sitte sitä istua äpötetään aamusta jo ja vahditaan kuka menee töihin ja tongitaan vaikka roskalaatikot, et jos jotain selviäisi.

  Mun puolesta kaikkien sarjojen suoranaiset katsojat voi vetää vaikka itsensä kiikkuun suoraan. Siinä se elämä kuluu, kun naureskellaan prinsessa Ruususen unesta jos elät 90 vuotiaksi ja nukut kolmasosan elämästäsi, olet nukkunut 30vuotta. Tai muita yhtä älyttömiä tilastoja. Jospa joku kirjottelisi joskus television katselijoista ja varsinkin sarjojen sun muun paskan kyttääjien, kuinka kauan he kuluttaa aikaansa semmoseen mikä ei johda mihinkään muuhun kuin seuraavaan jaksoon.

  Sitten nämä tyypit on käyny sen 20 vuotta töissä ja ja iltasin vaan sarjoja eikä osata edes sähköpostia avata, kun ei malteta oppia mitään, aina televisiosta tulee jotain. Usein nykymuijat kun niistä ei ole mitään seuraa... kokoajan televisiota tuijottamassa ja makaavat kuin lahnat. Mistään ei voi keskustella kun ei osata ja tiedetä mitään.

  Selviytyjissä on vaan parhaimmannäköset laitettu edustamaan kukin omaa sukupuoltaan, jos se muuten oli se missä syötiin kaikkea paskaa rahasta.

  Sinkkuäidille morsian avaa uuden tavan lähestyä television kautta vastakkaista sukupuolta kun ei muuhun enään varmaan kyetä... Toki he laittavat viestejä kaikenmaailman paskaan ja äänestävätkin vielä. Ompas viihdettä.

  Maajussille morsian, samaa paskaa.

  BB:ssä juotetaan Suomessa vaan känniin, että ne tekis jotain hölmöä. Muuten ne vaan nukkuu sielä. Eriasia jos sinne laitettas kunnon munahaukka jahtaamaan ja tehtäisiin siitä bordelli, sitä viittis vaikka avata hetkeksi sen kun kattoisi miten tyypit reagoi. Muuten se saa tuossa taustalla mölytä iltaisin jollei muuta tekemistä ole, en seuraa muutenkaan kauheesti televisiota. Nyt menneellä viikolla ei tullut tuntiakaan katsottua. Siksi kun ei mikään piristä.

  http://www.riemurasia.net/youtubegoogle/view.php?id=2647

  Ihan oikein keekoilijalle. Tämä antaa jo enemmän kuin koko ohjelma historiansa aikana.
   
 8. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Hyvä, juuri niin! Käyttäkää sitä omaa valintaa ja vaikka sulkekaa telkka mielummin kuin katselette sitä mitä media määrää teitä katsomaan!
  Voi sinua, lapsenuskoista! :)

  Big brother on juuri ääripään esimerkki siitä, miten markkinatalouden aikana tv-kanavat ja media sanelevat mitä massat haluavat katsoa! Massat eivät tee tätä valintaa, vaan tyytyvät siihen mitä media hypettää ja ajaa massat katsomaan!
  Niin, salkkarit muunmuassa ovat juuri tätä massoille myytyä "huttua" jonka poistaminen töllöstä kokonaan olisi vain hyvä asia.
  Höpö höpö, mitään mielen sopukoita ei tällaisella kitsch-paskalla kovin syvällisesti tungeta vaan kunhan höristellään kaksi tuntia kuin Beavis ja Butt-head ja sitten vedetään lööppi kun joku näistä ontoista kopioista kakaisee ulos jotain vähänkään raflaavaa. Seuraavana päivänä on sitten niin jännää niin jännää heittää analyysiä siitä kun ihmiset telkkarissa eivät tehneet yhtään mitään.

  Aivan hirveää.
   
 9. O.J. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9496
  Tykkäykset:
  108
  Asiaa!

  Pari vuotta(?) sitten katsoin noin 20min Big Brotheria ja se riittänee loppuelämäksi. Nyt kun sama pas** ympätään Plustv:n kanavapakettiin, niin vi**ttaa jo ihan kympillä, tai oikeestaan kahdella.

  Muita vastaavia en muista edes nimeltä, mainoksissa joku porukka oli mukamas jossain saarella. Deittiohjemia en ole Napakympin jälkeen katsonut yhtäkään, enkä sitäkään viimeisinä aikoina kovin monesti


  Katsokoon kuka haluaa, itseltä se ei ole pois. Pitäähän mainostajien ja ko. ohjelmien tuottajienkin elää.
   
 10. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29307
  Tykkäykset:
  7565
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Tämän ketjun perustit A) jotta saat nauttia itse BB2007 keskustelusta, B) Haluat haukkua tositvtä?
   
 11. BuZu Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/03
  Viestit:
  1509
  Tykkäykset:
  0
  Perustin ketjun, koska kyllästyin siihen, että kahdessa edellisessä bb-ketjussa samat tyypit kävivät kerta toisensa jälkeen valittamassa ja haukkumassa bb:tä.
   
 12. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Ihmeen pitkään jaksoit katsoa.. :) Minä katsoin viime vuonna ehkä 1,5 minuuttia. Kaksi jätkää mumisee epäselvästi ilmeisesti kännissä sohvalla ja puheesta ei saa mitään selvää. Mielenkiinto ei riittänyt tuota pitempään katseluun.
   
 13. Mitro

  Mitro Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/11/02
  Viestit:
  1481
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  SGS8
  On se kyllä kauheeta kuraa. Myönnän katsoneeni jopa useita minuutteja, melkein kokonaisia jaksoja (ainakin sitä australialaista mikä tuli ennen tätä kotimaista), mutta kyllä Sub Juniorin Vauva-tv:kin on koukuttavampi kuin tämä Big Brother.

  Jussin kanssa oon kyllä harvinaisen paljon samaa mieltä tuosta ihmisten ohjaamisesta tiettyjen sarjojen ja ohjelmien pariin. Toinen vaihtoehto on, että ihmisten omat elämät on niin tanan tylsiä että mieluummin kattelee toisten kommuunielämää televisiosta...
   
 14. dille Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/03
  Viestit:
  2790
  Tykkäykset:
  1
  Tosiaan lisäyksenä Jussin julistukseen meikäläistä potuttaa se, kuinka paljon tosi-tv:t vievät oikeiden ohjelmien esitysaikaa. Tähän monet tosi-tv-fanit kommentoivat sillä, että kuka niitä uusintoja jaksaa kattella. Jos kuitenkin miettii vähän pidemmälle ruokkivat tosi-tv:t itse itseään. Ei subtv:n kannata ostaa uusia laatusarjoja jos kunnon esitysajat menevät BB:lle, Idolsseille ja muille naurettavuuksille. Näissä otetaan hölmöiltä rahat pois tv-äänestyksissä, jolloin yrityksenä toimivien tv-yhtiöiden kassat kasvavat halvalla ja helpolla huvilla.
   
 15. Sonic Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2135
  Tykkäykset:
  3
  Big Brother on pientä verrattuna näihin Australian prinsessa, Miljonäärille morsian sun muille kauheuksille. Kruununa tämä Flavor Flav:n vaimonhakuohjelma. Osittainen käsikirjoitus paistaa selkeästi läpi ja talossa on aina pari täysin teennäistä kaveria, joiden ainoa syy olla siellä on se, että he ovat palkattu aiheuttamaan hämminkiä.
   
 16. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Toden totta. Kun sitten vielä otetaan esiin tosiasia, että ihmiset katselevat telkkaa suurinpiirtein saman määrän riippumatta tarjonnan laadusta joka todellisuudessa vaikuttaa vähemmän kuin monet muut tekijät, niin tämä samainen katseluaika sitten jakautuu näiden paskaohjelmien kesken ja tv-tuottajat tulkitsevat menestystä tulleen. Tavallinen tv-katsoja on täysin unohdettu tekijä tässä, kun markkinavoimat luovat aina vain uutta ja paremmin tuottavaa rahankeräysohjelmaa. On aivan uskomatonta, että on olemassa ihmisiä jotka eivät näe tällaisen toiminnan läpi vaain hyväuskoisesti vain nyökyttelevät ohjelmatarjonnan olevan laadukasta ja kysyttyä.
  Puuh, aivan hirveää! Se toki on näiden eduksi laskettava että ainakaan niissä ei kerätä rahaa katsojilta erilaisilla jonninjoutavilla ja mahdollisesti jopa täysin merkityksettömillä tekstiviesti-äänestyksillä ja lisäpaketeilla.

  Säälittävin kokemukseni näistä kotimaisista tosi-tv -ohjelmista on "suuri seikkailu" tai "saari" -ohjelmasta (en muista kumpi oli kyseessä) jossa vain parin seikkailupäivän jälkeen joukkue voitti muutaman olutpullon. Joukkueen jäsenistä pari karskinoloista äijää riehaantui aivan täysin, kädet pystyssä huusivat ja tuulettivat. Mitä vittua? Olet ollut kolme päivää metsässä ja nyt kun saat pullon kaljaa, on tunnelmat kuin lottovoiton lunastajalla? Myötähäpeä oli kyseisten kisaajien puolesta valtavaa, ei se olut nyt niin hyvää tai harvinaista ole. Voi sitä epäaitouden määrää näissäkin ohjelmissa, ja sitten toiset vielä tapittavat silmä kovana...
   
 17. murto

  murto Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2394
  Tykkäykset:
  0
  Paskaa, saissee, skeidaa.. Ei tarvitse edes harkita katsomista. JIM'lle ovat ehkä vahingossa saaneet hommattua jotain katsottavaa tositeeveetä (vai onko corveten korjaaminen? tai penn&teller bullshit?).
   
 18. juhilus

  juhilus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/03
  Viestit:
  2417
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE K750i ja SE P800
  Harvinaisen totta. Paras esimerkki tästä on mielestäni Tanssii tähtien kanssa niminen oksennus. Ennenkuin kukaan oli edes kuullutkaan ohjelmasta tai MTV edes aloittanut ohjelman promoamisen, ilmoitti saman konsernin Ilta-lehti lööpissään Tanssii tähtien kanssa: Ohjelma josta koko Suomi puhuu. Kun tuota pyöritti noin kuukauden ennen ohjelman alkua joka päivä+maikkarin jokaisella mainostauolla tuleet mainokset+ joka toisessa omassa ohjelmassa uutisia myöten ohjelmaa promotaan+paras katseluaika, niin kas kummaa suosio on taattu. Tämä ei tietystikään ole mikään MTV:n keksintö vaan samaa cross promotionia ovat kv mediatalot harrastaneet jo pitkään. Uppoo näköjään sama taktiikka ihan hyvin myös Suomen tuulipukukansaan.

  Kuvaa pitkälti nykyistä pakko päästä julkkikseksi ajatustapaa, joka on vallallaan varsinkin nuoremmalla sukupolvella. Tosin ei taida ihan selittää sitä miksi niitä ohjelmia katsotaan, vaan miksi sinne halutaan. Voisin kenties ohjelmaa hetken katsoa jos taloon olisi hankittu yksi henkilö kaikkista Suomen vähemmistöistä + muutama "tosimies" jostain perähikiältä tai Kontulasta. Tosin sehän nyt taitaisi aika nopeasti olla sama asia kuin katsoisi ultimate fightingia amatööreillä.
   
 19. reissaaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/8/04
  Viestit:
  213
  Tykkäykset:
  0
  Hyvä Juhilus! Tismalleen noin se menee ja tämä sama pakkasen raiskaama tuulipukukansa on taas kohta ihmeissään ja samalla harmissaan kun tulee uusi turha julkkis Seiskan kanteen selittämään miten oli kovaa aikanaan kun vaari veti jassoon ja ei ollut leluja lapsena.

  Kaikenmaailman määrittelyt saavat jo pahoinvointia, reality-tv...shiiiiit. Mitä reality-tv:tä on semmoinen missä ihmiset ovat samassa huoneessa 24/7 ja jonkun ennalta määritellyn ajan? Toinen toistaan surkeamman näköistä hampparia. Samaan kastiin tanssii apinoiden kanssa -sarja. Uppoaa hyvin elämää omaamattomien kastille, jopa siinä määrin, että osa tilaa näitä bigbrother -kanavia maksusta itselleen!!! Huh huh, elämme sairasta aikaa kun ihmiset haluavat katsoa kun joku käy kusella, pieraisee, keittää aamukahvin ja lopulta....syö samperi soikoon aamupalaa!!!! Wow! Olipas siinä suoritus ja draamaa unohtamatta.

  Toki nämä idioottiformaatit ovat tuottajayhtiöille ja televisioyhtiöille onnenpotku, että ne uppoavat toistaiseksi kansaan. Näitä halvempaa on ainoastaan joku tv-chatti ja tv-shopin pyörittäminen. Tulee kyllä nykyään tallentavan digiboksin ansiosta katsottua niiiiin vähän ns. live feediä, että se mitä tv:stä nykyään näkee on dokumentit (ne harvat mitä välillä tulee), joitain ajankohtaisohjelmia, uutisia, joku sarja taas kun niitä joskus alkaa semmoisia mitä viitsii katsoa ja mitä ei ole jo katsonut netistä. Leffoja tulee harvemmin katsottua mainoskanavilta koska ne mainokset pilaavat sen katselun ja toisaalta Yle lähettää tosi harvoin mitään katsomisen arvoisia elokuvia, joten leffat tulevat sitten dvd- ja br- materiaalina katsottua.

  Viimeiset 10 vuotta olen ihmetellyt todella, että minkä takia meillä on Mtv3 edes olemassa, olen yrittänyt ja yrittänyt miettiä sen funktiota suomalaisen viihteen ja/tai tiedonjanon sammuttajana, mutta kun se ei hoida kumpaakaan osapuolta, niin mitä muuta se tekee kuin jakelee lauantaimakkaraa ostavalle kansanosalle jätettä?
   
 20. Nist Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/04
  Viestit:
  2131
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E90 ja Elisa, retroiluun 3310
  "Tanssii tähtien kanssa" oli aivan IIIHANA ohjelma! Kauniita, pukuja, upeita treenattuja kroppia niin miehillä kuin naisillakin. Huumoria, glamouria, tanssin iloa ja riemua! Miten rekkalesbon näköisestä Marikostakin kuoriutui naisellinen timmi, kaunis mimmi. Ja miten kovalla työllä saatiin sen brittijalkapallovalmentajankin lanteet keinumaan kuumasti latinotanssien tahdissa. Uuuh..

  Tanssi on fyysisesti kova laji ja samalla kaunista katsottavaa. (Toisin kuin esimerkiksi joku nyrkkeily, missä purraan kaverilta korvaa irti)

  Tyttäreni käy Bjurströmin tanssikoulua ja viime keväänä koulun kevätjuhlissa Helsingin kulttuuritalolla oli aivan mahtava loppunäytös. Siellä nuorimmat tanssijat olivat kolmekuisia ja vanhimmat kuusikymppisiä. Upeita tanssiesityksiä katsoo ihastellen ja ilolla - vaikka tv:stäkin. :)

  terv. Tuulipuku-Nist, joka huomaa olevansa aivan väärässä ketjussa, koska ei vihaa tositeeveitä ;P
   

Jaa tämä viestiketju