Tori.fi ja vastaavat palvelut

kurrre

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
1.6.2004
Viestit
1871
Reaktiopisteet
1079
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Kyllä taas pistää vihaks myydä tavaraa Torissa.

Pistin 65" LG:n töllön Toriin hintapyyntönä 300e. Kiinnostuneita ilmaantu todella nopeaan tahtiin ja kohta oli jo 15 yhteydenottoa ilmoituksesta. Melkeinpä kaikki tarjosivat 250e, mutta joukosta erottui eräs joka tarjosi 270e. Päätin sitten tehdä tämän 270e tarjoajan kanssa kaupat.

Kello oli 19:03 kun ostaja kertoi lähtevänsä Järvenpäästä ajelemaan (Järveenpää -> Jätkäsaari 46min Mapsin mukaan). Tiedustelin samalla mikä olisi ostajan arvio, milloin olisi täällä. Ostaja kertoi olevansa 20:30 mennessä, tämä oli fine.

20:38 kyselin että ovatkohan jo lähellä - ei vastausta
20:51 kyselin "huhuu?" - ei vastausta
21:22 pistin viestin "klo 22 jälkeen ei tarvitse enää tulla, pahoittelut" - ei vastausta

Nyt aamuun mennessäkään ei mitään vastausta.

Pistelin nyt sitten 06:16 "Eli tässä oli kyse kusetuksesta etkä ollut koskaan tulossakaan hakemaan telkkaria?" - en elättele toiveita vastauksesta.

Onko tällänen kusettaminen ihan normaalia toimintaa nykyään Torissa? Tapahtuuko tätä useinkin? Tässä itselle tulee mieleen että kyseessä on joku joka haluaa vaan kiusallaan trollailla ilmoituksia ja sopia noutoja ilman aiettakaan käydä hakemassa tavaraa.

Eilen sitten täysin päinvastainen kokemus. Eräs innokas lontoota kirjotteleva kaveri pommitteli telkkarista viestiä ja vaikutti todella kiinnostuneelta. Myönnän, olen hieman ennakkoluuloinen näissä tapauksissa ja jos joku pommittelee lontooksi ja on yli-innokas ostamaan niin leimaan nämä helposti huijareiksi.

Mutta mitä vielä! Pyysin kaverilta 300e (30e enemmän kuin lainauksessa olevalta "ostajalta"), tämä oli heti ok. Kaveri kysyi voisiko tulla hakemaan parin tunnin sisään, sanoin että "toki". 45min päästä kaveri ilmottaa että ois valmis lainaamaan pakettiautoa 15min päästä, että sopisko tulla, vastastin että "toki". Pyysi vielä numeroa johon soittaa, kun on pihalla, annoin numeron ja kaveri pisti heti tekstaria jotta voi tsekata toimiko numero, toimihan se.

Minuutilleen sovitusti tuli soitto kaverilta että nyt oltais pihalla. Kannoin telkkarin pihalle ja autoin auton kyytiin. Maksu hoitui MobilePayllä ongelmitta ja äärimmäisen kohtelias ostaja vielä kiitteli monet kerrat ja toivotti hyvät kevään jatkot ja mukavaa kesää.

Ei oo ostajat veljeksiä keskenään, on se Tori vaan erikoinen sulatusuuni eri ihmisiä.
 

TSIGA

Veteraanijäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
21.6.2013
Viestit
4649
Reaktiopisteet
1338
Puhelinmalli
Xiaomi MI 10 Lite 5G
Itsekin taas muistaa, miksi en tykkää laittaa ostoilmoituksia Toriin. Laittelin urheilukellosta (tai mahdollisesti älykellosta) ostoilmoitusta, ja sieltähän alko äkkiä tulla viestiä vähä joka suunnasta ja toinen toistaan oudompaa. Paras oli eräs, joka tarjosi PELKKÄÄ älykelloa, ilman laatikkoa, laturia tai kuitteja. Pommitti viestiä ja kun en sattunut vastaamaan 5 minsan sisään, tuli monta "no, ostatko??" kysymystä. Vähän haiskahti huijaukselta/pöllityltä kellolta. Kyseessä oli vielä Samsung Galaxyn Watch (se eSim-versio).
 
Top Bottom