Tomtom Oneen uusi kartta.

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja dr_ink, 7/9/09.

 1. dr_ink Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  26/9/06
  Viestit:
  352
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  Ringo
  Nyt kun toi Tompan softa on onnistuneesti asennettu tuohon Photonaviin niin päätin yrittää pukata samat kartat Tomtom One 2nd editioniin. Päivitin laitteeseen ensin uusimmat "softat" Tomtom homella. Sitten ohjeiden mukaan pukkaamaan karttaa laitteeseen mutta laite ilmoittaa ettei karttaa löydy.

  Pitäisikö noiden photonavissa toimivien karttojen toimia myös tässä laitteessa?
  Kartat ovat Western And Central Europe 830.2306
   
 2. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Mikä on Tompan softaversio?? Paljon riippuu siitä että onko softa version numero tarpeeksi korkea että "näkee" tuon kartan. Ja vaikka sulla olisi softa/firmware joka sen kartan näkee niin laillisin keinoin ei taida sittenkään onnistua. Jos otan jo olemassa olevasta tompasta kartan niin sehän ei toimi sillä kartat ja tompan laiteet kulkee käsi kädessä ja on sidottu laiteen laite numeroon.

  Edit: Jos latasit alkuperäisen softan Home kautta niin sillä et tule laillisin keinoin tuota kartaa näkemään sillä tuo kartta on tarkoitettu uudempiin TT laiteisiin 7 ja 9.si sarjalaisiin ja TT One orkkis softat ei näitä "näe", ei onnistu edes ostamalla kyseistä kartaa.
   
 3. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2861
  Tykkäykset:
  409
  Puhelinmalli:
  SGS8
  TomTomilla on kartoista useita eri versiota. Vanhoihin laitteisiin tarkoitetuista kartoista on jätetty pois ominaisuuksia (kaistaopastus, iq routes) sekä navigointiin liittymättömiä yksityiskohtia (rakennusten ja parkkihallien pohjakuvat, jokia, järviä), jotta se saadaan mahtumaan pienempään muistiin. Esim. Länsi-Eurooppa v8.35:n koko vaihtelee 882.4 MB ja 1747.8 MB välillä riippuen siitä mihin laitteeseen sitä on ostamassa.
   
 4. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Ihan oikeassa olet bsod!En ajatellut asiaa loppuun asti, näihän se juuri menee.
  Eli esim Western And Central Europe 830.2306 versio mistä oli ekassa viestissä puhe käy TT One 2nd edition jossa alkuperäinen 7.9**(jotakin) softa sillä se kartta käy myös PDA laiteissa.
  Tässä esimerkki.
   

  Liitetyt tiedostot:

 5. dr_ink Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  26/9/06
  Viestit:
  352
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  Ringo
  Nyt on laitteessa 8.410 käyttis ja 8.35 western and central europe kartat. Saanevat paremman puutteessa kelvata, emännälle.
   

Jaa tämä viestiketju