Tomtom 730T + N96 -> bluetoothsekoilua

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja porakone, 8/6/09.

 1. porakone

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/3/04
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Niin paljon on asioita käsitelty tälläkin alueilla että kaikkien hakutulosten prausaamisessa menisi varmasti niin paljon aikaa etten kerkeisi ennen reissuun lähtöä muuta tekemäänkään joten kysympä nyt tässä ihan ite.

  Äärimmäisen taistelun jälkeen sain TT:n ja N96:n pelaamaan BT:n välityksellä ihan hyvin, kaikki toimii. Paitsi että ihan vähän väliä (kellosta en oo kattonu mutta ei siinä minuuttia varmasti oo välissä) TT ilmottaa että puhelin ei vastaa, tarkista matkapuhelimesi. Kaiken huipuksi heti tuon jälkeen TT jo ilmottaakin että yhteys muodostettu ja puhelimessa on BT yhteyden merkki kokoajan taulussa.

  Ei oo väliä onko vehkeet latureissa vai ei, ei oo väliä onko puhelin sentin, metrin vai 10 metrin päässä. TT:n FM lähettimen käyttökään ei vaikuta asiaan mitenkään.

  Eihän tuo käyttöä haittaa mutta kyllä se tällästä pilkunviilaajaa jonkun verran kuumentaa korvien välistä kun vehkeet herjaa eikä tajua mitä tehdä :-/
   
 2. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Onko ne bt yhteydet kunnolla edes toiminut tompassa? Olen kyllä joskus saanut yhdistettyä mutta siihen "joskus" se onkin jäänyt.
   
 3. porakone

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/3/04
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Joo kuten sanoin, aikamoinen taistelu oli saada toi edes tohon kuntoon.

  Mut kyllä se homma nyt pelaa ihan poikkeuksetta, TomTom sää pelaa, TT:llä voi käskeä puhelinta soittamaan johonkin (esim POI:ssa olevaan puhelinnumeroon) mutta tota edellämainittua sekoilua se kuitenkin tekee.
   

Jaa tämä viestiketju