Mobiili.fi Toisesta vuoti jo kuva – HTC:ltä tulossa kaksi hillityn tyylikästä Desire 10 -älypuhelinta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC Desire 10 Pro evleaksin vuotamassa kuvassa.


  HTC:ltä on tulossa pian, mahdollisesti IFA-messujen yhteydssä, kaksi uutta Android-älypuhelinta, jotka sijoittuvat keskihintaluokkaan ja HTC:n omassa mallistossa HTC 10 -lippulaivaa alemmas.

  HTC Desire 10 Lifestyle ja Desire 10 Pro -mallit paljasti evleaks-nimimerkillä esiintyvä sarjavuotaja Evan Blass, ensimmäisen osalta Venture Beatin sivuilla julkaistussa artikkelissa ja perään Desire 10 Pron kuvan Twitterissä.

  Desire 10 Prosta ei Blassillakaan ollut jaettavaksi tarkempia tietoja.

  Sen sijaan Desire 10 Lifestylesta ei ole vielä nähty kuvaa, mutta tekniset ja muut tiedot ovat jo selvillä. Se tulee sisältämään Androidin 6.0 Marshmallow -version, 5,5 tuuman näytön 1280×720 pikselillä, 13 megapikselin takakameran, 5 megapikselin etukameran, Qualcommin neliytimisen järjestelmäpiirin sekä joko 2 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennusmuistia tai 3 gigatavua RAMia ja 32 gigatavua tallennusmuistia. Lisäksi mukana on Boomsound Hi-Fi Edition -stereokaiuttimet ja myyntipakkauksessa myös tavallista laadukkaammat kuulokkeet.

  Värivaihtoehtoja Desire 10 Lifestylesta on tulossa useita, mutta kaikkia yhdistävät kullanväriset yksityiskohdit reunoilla ja esimerkiksi kameran linssin, kuvausvalon sekä antennijuovien ympärillä. Myös Desire 10 Pro näyttäisi vastaavan omalta osaltaan näitä tuntomerkkejä.

  Sekä Desire 10 Lifestylen että Desire 10 Pron pitäisi tulla markkinoille syyskuun lopulla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju