Toimiva Navikointi softa Nokia E90 puhelimeen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja hymppa, 18/1/08.

 1. hymppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/04
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Hakusassa toimiva navkointi softa, joka toimii E90 gps:än kanssa. Nyt käytössä ollut navicore 2007, mutta toimituksen kanssa ollut jotain ongelmia. sillä tyhjät mediat yleistyneet.. eikä uuden erän toimituksesta ole hirveesti tietoa. Että onko vastaava toimivaa softaa, mikä oli toimiva?
   
 2. slayer665 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  355
  Tykkäykset:
  3
  Kannatta varmaan kirjotella tuonne GPS\Navigointi osioon. Mutta sanotaan nyt näin että varmaan samat toimii kuin N95:ssä. Elikkäs tällähetkellä varmaan "paras" softa joka tukee sisäistä gps:sää on Garmin Mobile XT. Itsellä tuo käytössä N95 ja hyvin toimii, mitä nyt pari kertaa kaatunut. Ja jostain olin lukevinani että pitäs toimia myös e90 sisänäytöllä ok.

  Varmaan Navicore2007 ja Route66 ovat sitten tuon lisäksi ainoat. Route on ihan susi imho` , navicoresta ei ole kokemusta. TomTom 7 varsion pitäisi myös ilmeistyä tässä alkuvuodesta. Siinä on tuki Integ. gpssälle. Itse siirryn TomTomiin heti kun mahdollista. Eli jos et nyt heti tarvii niin odottaisin Tomppaa. Garmin on ihan jees, mutta kyllä tomtom6, mikä ennen oli käytössä niin oli vielä parempi.
   

Jaa tämä viestiketju