Toimiston puhelinjärjestelmä Siemenssin DECT-puhelimilla

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Safiiri, 22/8/03.

 1. Safiiri

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  222
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N9
  Olemme viritelleet toimiston ISDN-linjan perään Siemenssin DECT-puhelimia. Sisäpuhelimien väliset soitonsiirrot ei toimi, joten ajattelin josko palstalta löytyisi asiantuntemusta mitä tarvitsee konfata uudelleen tai ostaa lisää jotta nämä ominaisuudet saa toimimaan.

  Kapulat ja DECT-tukiasemat ISDN-päätteen perässä ovat seuraavat:

  1. Digitaaliset
  - 1 kpl Siemens Gigaset 1054 ISDN digitaalinen tukiasema
  - 1 kpl Gigaset 2000C kapula

  2. Analogiset
  - 1 kpl Siemens Gigaset 3010 analoginen tukiasema
  - 3 kpl Gigaset ???? väriltään musta kapula

  Analoginen tukiasema pystyy välittämään vain yhden puhelun, mutta digitaalinen käsittääkseni kahdeksan yhtäaikaista puhelua. Saisiko nuo analogisessa DECT-tukiasemassa toimivat kapulat konfattua kiinni Gigaset 1054 tukiasemaan? Jos ei, niin millaiset kapulat sopii käytettäväksi tuon digitaalisen tukiaseman kautta?

  Sitä kautta saa kaksi yhtäaikaista puhelua ulkolinjaan, mutta voiko kapuloiden välillä olla tällöin sisäpuheluita? Mitä pitää hankkia lisää jotta systeemin saa toimivaksi? Tarkoitus on että yhdestä puhelimesta vastataan ja siitä puhelu käännetään toisiin kapuloihin tarpeen mukaan.
   
 2. zeus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/7/02
  Viestit:
  252
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus
  Suosittelen unohtamaan tuollaiset hankalat viritykset ja hankkimaan minivaihde sinne toimistoon. Ne eivät mahdottomia summia maksa ja soiton yhdistäminen toiseen alanumeroon on huomattavasti helpompaa ja kaikki alaliittymät voivat soitella sisäpuheluita toisilleen samanaikaisesti. Siemensin HiPath 500-sarjan vaihteet sopivat juuri kuvaamiisi muutaman puhelimen toimistoihin. Kannattaa kysellä paikalliselta puhelinyhtiöltä hintoja.
   

Jaa tämä viestiketju