Toimiiko Wayfinder

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja davenull, 14/5/07.

 1. davenull

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/3/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tilasin runsas viikko sitten Wayfinder-palvelun, koska testiversio toimi hyvin. Nyt toimii kuin täi tervassa: joskus softa ei käynnisty käynnistyslogoa pitemmälle, mutta useimmiten on vaan aivan toivottoman hidas. Lyhyidenkin reittien laskeminen kestää minuuttikaupalla, jos onnistuu lainkaan. Pari ensimmäistä päivää käyttö oli täysin ongelmatonta ja nopeaa. Luurissa (Nokia E70) on pari muutakin paikannussoftaa, jotka toimivat täysin moitteitta ja Wayfinder on näistä viimeisin enkä ole asentanut sen jälkeen mitään. Sähköposti ja selain pelittävät mallikkaasti, kuten myös muut internet-yhteyksiä tarvitsevat softat. Onko kellään vastaavia ongelmia Wayfinderin kanssa? Tällaisenaan softa on täysin hyödytön. GPS-mokkulana on Insmat SiRF III BT.

  www.wayfinder.com -osoite aukeaa mallikkaasti, mutta www.mywayfinder.com tahmaa niin kännykällä, kotona ADSL-yhteydellä kuin töissäkin 100MBit-yhteydellä. Palvelin vastaa pingiin aivan satunnaisesti. Epäilen ongelman olevan juurikin palvelimen kuormituksessa, mutta tästä ei ole tiedotettu firman sivuilla mitään.

  - davenull -
   
 2. davenull

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/3/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ihan klassista .. heti kun tilittää asiasta, niin johan alkaa toimia. Palvelu oli koko viikonlopun ja maanantaiaamupäivän täysin käyttökelvoton, mutta nyt vaikuttaa toimivan taas hienosti.

  Toisaalta, tällainen palvelupohjainen navigointi on kyllä häiriöalttiimpaa kuin perinteisen autogepsin käyttö. Garminiin on aina voinut luottaa tekniseltä kannalta. Eri asia on tietysti se, että käkätin kehottaa kääntymään pellolle tai ottamaan jollain kinttupolulla vasemman kaistan ;)

  -davenull-
   

Jaa tämä viestiketju