toimiiko muilla 3650 ja bluetooth-palikka (Mobben 39e)

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja pker, 29/6/03.

 1. pker

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/3/03
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S
  pc suite sanoo että jokin ohjelma on varannut portin jne.(win xp)
  paritus on onnistunut siihen asti että salasanat on syötetty pc:lle ja puhelimeen mut minkaalaista tiedon siirtoa ei ole saatui aikaan sillä mukana tulleella "filemanagerilla"kaan. "no connection " on monesti monitorissa, onko tuohon jotain parempia ajureita? tms
   
 2. miemo

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/03
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  No ihan helvetin huonosti toimii.

  Kännykkää ei aina edes löydy softan skannatessa BT-laitteita, puhelimen nimi on lähes aina hukassa (kosmeettinen ongelma vain tosin), puhelimen palvelut myös lähes aina kadoksissa - jälkimmäisen ansiosta ei voi siis yleensä edes yrittää esmes tiedostojen siirtoa. Jos kaikki edellämainitut sattuu menemään putkeen, niin siltikin esmes tiedostojen siirto suuntaan taikka toiseen toimii vasta about joka kuudennella yrityksellä.

  Pitkällä pinnalla olen saanut siirrettyä kuvia puhelimesta koneelle ja ääniä koneelta puhelimelle, mutta ihan naurettavan huonostihan tuo toimii. Puhelin on alle metrin päässä donglesta, kokeilin myös mukana tulleelle jatkopiuhalla siten että dongle ja puhelin olivat poski poskea vasten mutta eipä sillä mitään vaikutusta ollut.

  Niin, PC Suitea en ole edes kunnolla jaksanut yrittää ottaa käyttöön kun noi perusyhteydetkin kusee noin pahasti. Pikaisella testauksella se antoi tosiaan mullekin tuota "portti varattu"-virheilmoa kun yritti ottaa BT:n COM-portin käyttöön.

  Eipä tässä taida olla muuta vaihtoehtoa kuin palauttaa tuote - ei ihan vastaa lupausta "100%:sta yhteensopivudusta 3650:n kanssa". Ellei jostain sitten ihmeen kaupalla löydy uusia softia joiden avulla dongle alkaisi toimia ihan oikeasti (netistä ei googlaamalla löydy kuin softa- ja rautavalmistajan sivut ilman mitään support-osioita).
   
 3. lassej

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  174
  Tykkäykset:
  0
  Omakohtaista kokemusta ei ole, mutta kaveri hankki tuon vinkistäni hoitelemaan yhteyksiä 3650nsa ja Powerbookinsa välille.

  On kuulemma toiminut kuin junan vessa, ja ainakin saan häneltä viikottain spostia saksasta, jossa hänen yhteytensä ovat ainoastaan tuon kapistuksen, 3650:n ja Powerbookin varassa....
   
 4. mobben

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/02
  Viestit:
  74
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys kaikille!

  Laitoinkin jo mailia Bluequestin ostaneille.

  Eli meillähän on ollut pitkään Bluetaken adaptereita myynnissä jotka ovat jopa ylittäneet kaikki odotukset. Sillä on yhdistynyt niin Nokia kuin SonyEricsson. Pari viikkoa sitten laitteet kuitenkin loppuivat ja otimme tilalle Bluequest-merkkisiä laitteita joita olin Hannoverissa CeBit:ssä ollessani testannut, tosin aika kiireellä.

  Ja niinhän siinä kävi että ongelmia tuli.

  Tehtaalta sain alustavaa vastausta että ongelma liittyy Nokia-puhelimiin. Tämä ei kuitenkaan meille selitykseksi kelpaa. Huomenna tiistaina 30.6 saan tietää mitä tehdään. Todennäköisesti koko valmistuserä on sekundaa ja palautamme ne tehtaalle. Ei mikään erikoisuus bluetootheissa, tiedän näin käyneen niin Nokian omille BT-handsfreelle (piiri sökö koko erässä) sekä meillekin kerran kävi BT-handsfreen kohdalla (toinen valmistaja, pyysi itse lähettämään takaisin kun sai tietää että chipit oli huonoja)

  Laitoimme jo Bluetaken laatuadapterit tilaukseen ja pitäisi olla viikossa täällä, jottei asiakkaillemme tämä sotku aiheuta lisää harmaita hiuksia. Ne vaihdamme asiakkaillemme korvauksetta.

  Laitoin kaikille asiakkaillemme postiakin asiasta, ja tämä ei tule aiheuttamaan enää yhtään vahinkoa.

  Jatkossa mobben.com verkkokauppa myy vain ja ainoastaan Bluetake laatubluetootheja, joihin moni tämänkin ryhmän lukija on tutustunut ja hyväksi havainnut.

  Pahoittelen vielä asianosaisia, tämä kyllä hyvitetään reilusti.

  Ystävällisin terveisin,
  Olli Sirkiä
  mobben.com verkkokauppa
   
 5. jason

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/6/03
  Viestit:
  553
  Tykkäykset:
  0
  reilu ratkaisu! ei noille välttämättä mitään voi, jos koko erä on sekundaa...
   

Jaa tämä viestiketju