Toimiiko Flickr enää N-sarjas

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja etrade, 11/2/09.

 1. etrade

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  2
  Päivitin puhelimen syksyllä ja flickrin käyttäjätunnus sekä salasana oli poistunut enkä muista niitä enää. Kuvien lähetys ei enää onnistu flickriin.
  Nokia ainakin oli poistanut ohjeet ja korvannut ne Ovi palvelun ohjeilla mutta Yahoo kai luulee niiden olevan vielä kavereita. Toivottavasti tajuavat pian Nokian kusetuksen.
  No, nyt onkin helppo ymmärtää miksi Ovi palvelun lanseeraus ainanaan sai paljon kritiikkiä maailmalla.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  No ei kai se Ovi palvelun vika ole jos olet Flickerin tunnukset unohtanut.
   
 3. etrade

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  2
  Lue otsikko ja vastaa siihen.
  Oletus on että tuki Flickrille on poistettu koska ohjeetkin on.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ok, sori vastasin viestiisi.
  En tiedä mistä luurista ja mistä ohjeista puhut, siitä riippumatta otsiikoon viitaten (Toimiiko Flickr enää N-sarjas)

  Flicker toimii N-sarajssa, E-sarjassa, numeroisarjojen koneissa jne. Flicker sivustolla on mobiiliversio, mutta ilmeisesti tarkoitit upload mahdollisuuksia, joita Flickeriin on useita, perus emailin ja monia muita, varsin näppärä on erityisti S60 koneiden osalta kannattaa mainita ShoZu joka tukee yleisimpiä web palveluita, aina FTP siirtoon saakka.

  Nokialla on oma Share Online (Online Jako?) sovellus monissa puhelimissa (lähinnä kuluttajatuotteissa), jotka myös tukevat Flickeriä ja tietenkin Ovi palvelua. ominaisuus taitaa nykyään löytyä joistain Series 40 koneistakin.

  Nokian ImageExchange ei taida tuke Flickeriä, eikä oikeastaan mitään muuta kuin "Itseään", mutta kyse onkin beta tuotteesta.

  Sports Tracker, Nokia ViNe jne. eivät ole laajojen eri palveluiden käyttöön suunniteltuja.

  S60 FP2 koneissa tuettu Remote Drivers, WebDav tuen vaativa, mutta ei ota kantaa siihen kuka sitä tarjoaa, ja mm. Nokia Ovi Files ei taida sitä tukea.

  Jos pohdit PCltä tapahtuvaa Uploudasta, niin Flickerin sivuilta löytyy linkkejä Uloudaus ohjelmiin joissa tarjontaa eri käyttöjärjestelmiin.

  En usko että Nokia alkaa Flickeriä rajoittaan saatika estään, mutta varmasti tukiasioissa keskittyvät omiin Ovi palveluihin.
   
 5. etrade

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/03
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  2
  Kiitos vastauksesta. Löytyihän paljon vaihtoehtoja ja itselle sopivin ehkä http://m.flickr.com minkä neloskohdassa upload, vaikka onkin hankalampi kun Share Online.
  Flickrin faq löysi lopulta viestin: "Share Online 3.0 breaks Flickr integration!" mistä saa selville että Nokia on estänyt lähetyksen Flickriin ja monesta muusta viestistä missä kaivattiin neuvoa. Syksyinen puhelimen päivitys toi puhelimeen 3.0 version ja olin todella yllättynyt kun käyttäjätunnus ja salasana ei toiminut koska aina samantyyliset tunnukset. Harmi kun päivitys ei poistanut kokonaan Flickr kuvaketta niin olisi automaattisesti pitänyt etsiä joku toinen paikka.
  Ihme kun Flickr vielä kehuu vuolaasti Nokian porukkaa sivuillaan ja ohjaa linkityksessään käyttämään Ovi palvelua !!
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Se email on yksivaihtoehto, mutta jos luurista paljon , näpärästi tai nopeasti tarvitsee saada niin tutustu ShoZu systeemiin, käyttöön otto ei ehkä yhden klikin juttu, mutta toimiva ohjelma.
   
 7. tuhatkauno

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/10/03
  Viestit:
  265
  Tykkäykset:
  0
  onpa tilitystä :)

  kyseessä taitaa olla ollut bugi, share online 3.1ssä flickr uploadaus toimii ilman ongelmia.
   
 8. jarini

  jarini

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/5/05
  Viestit:
  235
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Nokia N9 ja Jolla
  Pitipä kokeilla. Shozua olen yleensä käyttänyt kuvien lähettämiseen. Ja pieleen meni ensimmäinen kuvan lähetys Online-jaon kautta, vaikka flickr-tili olikin valmiiksi määritelty. Sitten katselin asetuksia ja huomasin, että käyttäjätili ja salasana oli jotain muuta kuin pitäisi. Korjasin ne ja johan pääsi taas kuvia lähettämään.

  Semmoisen huomasin, että kun menen Online-jaon linkistä flickr-valikkoon, niin "omat viimeisimmät lähetykset" -kuvissa näkyy ne kuvat, jotka olen lähettänyt Ovi-palveluun. Suomenkielisten valikoiden perään tosin ilmestyi "Your recent Photos and Videos", jossa näkyy ne flikr-palveluun lähetetyt kuvat. Nekin, jotka on lähetetty muualta kuin puhelimesta.
   

Jaa tämä viestiketju