Toimiiko ACN-liittymä moitteettomasti?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja katariina3, 30/3/04.

 1. katariina3

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/3/04
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Pyydän heti anteeksi että en ehdi lukea kaikkia noita satoja liittymää koskevia viestejä vaan tarvisin saada nopeasti kokemuksia siitä, kannataako liittymään vaihtaa.

  Toimiiko verkko yhtä sujuvasti kuin Soneralla vai onko ACN:lle varattu vain rajoitettu osa verkon kapasiteettia? Ettei vain käy niin kuin DNA:n liittymässä kun joku yrittää soittaa niin luuristaa kuuluu "tavoittelemallasi alueella on juuri nyt ruuhkaa..."

  Toimiiko asiakaspalvelu hyvin vai pitääkö sinne jonottaa kuten Dna:n aspaan? Aspa on muistaakseni auki vain konttoriaikoina niin mitä tehdään jos liittymä katoaa tai varastetaan ja se täytyisi saada ilta-aikaan suljettua?

  Kiitos paljon!!
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Kaiken täällä lukemani perusteella mielipiteeni on: ei kannata vaihtaa. Jo pelkästään periaatteellisista syistä en ota ACN-liittymää edes kokeeksi.

  ACN-liittymä ei eroa verkon kannalta mitenkään Soneran tai Saunalahden liittymästä.

  Mitä tulee dna:n verkko-ongelmiin, tuleeko näitä ilmoituksia puhelun vastaanottajan ollessa pääkaupunkiseudulla? Telian verkkointegraation seurauksena dna:n verkossa on ollut kapasiteettipulaa, mutta ongelman pitäisi olla jo korjaantumaan päin.

  (Muitten kokemusten perusteella) ei toimi hyvin: jonottaa täytyy ja asiakaspalvelijoiden ammattitaito on heikko.
   

Jaa tämä viestiketju