Toimihenkilöunioni uhittelee jälleen

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja SYS 49152, 21/1/08.

 1. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  http://saunalahti.fi/uutiset/?id=39145391

  Toimihenkilöunioni on siis jälleen puuhaamassa työtaistelutoimia telealalle. Sinänsä ok että annetaan tukea mutta miksi aina viaton asiakas on kärsijän roolissa? Varsinkin kun telealalle on saatu työehtosopimus.
  Tuo Toimihenkilöunioni taitaa ollakin varsinainen rettelöitsijä.

  Ja mitä kummaa? Onko Elisakin valtion yhtiö? :D
   
 2. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16582
  Tykkäykset:
  4818
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Antti omaa vanhan AKT-taustan, ja AKT oli tunnettu tuollaisesta.

  Antti muistaakseni oli ennen omaa lakitoimistotouhua AKT:n lakimiehenä kaiketi kymmenisen vuotta ja siellä tottui tuohon touhuun.

  Mutta ihmisten etujahan ne vaalivat.
   
 3. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Ai entinen AKT-läinen? No ilmankos! Sinänsä etujen vaatiminen on ok mutta se että aina laitetaan se osaton yksilö kärsimään, aina. Alkaa pikkuhiljaa ottaa kupoliin tuo jatkuva rettelöinti ja rähiseminen. NO, tuollahan Antti takaa että leipä alkaa huveta jos koko ajan lyödään sitä joka viimekädessä sen palkan maksaa. Varsinkin kun sillä palkanmaksajalla ei ole osaa eikä arpaa noihin asioihin!

  Lisään vielä että tuntuu että Antin mielestä koko Suomi voi mennä seis, tietoliikenne pysähtyä, ihmiset jäätyä kotitaloihinsa (eikös ne voimalaitostyöntekijätkin kuulu STTK:hon johon myös TU on osana) ym kunhan saadaan "ajettua" asiaa.
   
 4. Mokamies

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/12/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  0
  Paperimiehet ovat perinteisesti olleet "todella" sympaattisia muille, eivätkä ole pätkääkään välittäneet muiden alojen työntekijöistä. Miksi muiden pitäisi nyt sitten lähteä tukemaan heitä?

  Ei miksikään.
   
 5. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6891
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  Sellaista se ay-touhu on
   
 6. samumanu Vieras

  0   0   0

  Aivan, tätä en ymmärrä itsekkään!!!
   
 7. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Paperi/selluperseet voi nyt mennä Kiinaan valittamaan ja olemaan erimieltä palkoistaan, aamunkoitteessa laukassaan nappi ottaan torilla. Mulle ei heru sielujen sympatiaa ainakaan. Eiköhän aspat löydy kohta Intiasta kun hoksaavat, että työntekijät matkustaa vaikka sinne asumaan ja palmun alle vastailemaan. Monet hoitaa jo sielä hommat enkuksi, ei vaikeeta, mut Suomea solkkaavia turbaanipäitä tuskin kovin montaa löytyy edes miljardin asukkaan Intiasta.

  Mitä tulee tuohon hommaan muuten, siitäpä vaan, ei ole vaikutusta. Päätökset on herrat jo tehneet. Kestääpä sitä olla solidaarinen kun kaikesta päättävä sanoo, ei kiinnosta. Rahaa on niin paljon ettei tiedä mihin ne tunkisi. Semmoselle on yks ja sama jatkuuko hommat ja paljoko tappiota tulee, alkavat tekemään muuta kuten lyllertämään sinne golfkentilleen. Suomipojan vollotus ei auta perämetsien torpassa. Sossun luukulle vaan... Sinne on byrokraatit muutkin yhen kakskymmentävuotta kortistoon suoraan kouluttanu porukkaa.
   

Jaa tämä viestiketju