Mobiili.fi Toimi nopeasti: palkittu pelitapaus ilmaiseksi App Storesta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Monument Valley


  Monument Valley valloitti vuonna 2014 monen mobiilipelaajan sydämet. Samalla sille heltyivät kriitikot. Tunnelmallinen pulmapeli nappasikin aikanaan monia palkintoja ja kunniamainintoja pelisuunnittelunsa ansiosta. Mikäli et ole vielä kokeillut Monument Valleyta, nyt on korkea aika, sillä peli on tällä hetkellä ladattavissa ilmaiseksi.

  Monument Valleyssa pelaaja johdattaa hiljaista Ida-hahmoa läpi mielikuvituksellisten rakennelmien. Ympäristöä kääntelemällä ja manipuloimalla aukeaa uusia polkuja, joiden löytäminen on varsin palkitsevaa.

  Monument Valley on juuri nyt tarjolla ilmaiseksi Applen App Storessa. Sovelluksen kuvaus ei kerro mistään erityisestä kampanjasta, joten normaalihinnan mahdollista paluuajankohtaa on vaikea ennustaa. Kiinnostuneiden kannattaakin pelata varman päälle ja napata peli talteen pikaisesti.

  iOS-laitteiden lisäksi Monument Valley on saatavana Android- ja Windows-laitteille. Kyseisissä sovelluskaupoissa pelin hinta on kuitenkin entisellään. Google Playssa Monument Valley maksaa 2,99 euroa ja Windowsin sovelluskaupassa 3,99 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju