Mobiili.fi Todellisuutta laajentava HoloLens pian tilattavissa – Markkinoille maaliskuussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft HoloLens


  Useat yhtiöt työstävät parhaillaan virtuaalitodellisuuksiin liittyviä laitteita. Microsoftin kehittämä HoloLens tarjoilee puhtaan VR-kokemuksen sijaan laajennettua todellisuutta, jossa virtuaalielementtejä sekoitetaan todellisin näkymiin. Nyt lasien ennakkotilausmahdollisuuksista ja virallisesta julkaisusta on saatu lisätietoja.

  HoloLensin ennakkotilausten odotetaan alkavan myöhemmin tänään. Lasien ostajaksi on voinut ilmoittautua jo aiemminkin, mutta tuolloin ei vielä ole ollut kyse varsinaisesta tilauksesta.

  Laitteen julkaisun pitäisi tapahtua 30. maaliskuuta Microsoft Build -konferenssissa. Tieto HoloLensin ennakkotilauksista ja julkistuksista tuli Forbes-artikkelista, joka on sittemmin poistettu sivustolta. Windows Centralin mukaan kyse oli ennakkotiedoista, jotka livahtivat artikkeliin ennen julkaisulupaa Microsoftilta.

  [​IMG]
  Super Bowl -kotikatsomo Microsoft HoloLens -konseptivideolla.


  HoloLens Development Editionin hinta on 3000 dollaria ja nimensä mukaisesti laitteen ensimmäinen versio on tarkoitettu pääasiallisesti sovelluskehittäjille. Mukana tulee useita testiohjelmia. Näitä ovat esimerkiksi 3D-resurssien luomiseen tarkoitettu HoloStudio ja 360 asteen kokemuksia todellisista paikoista luova HoloTour. Lisäksi mukaan odotaan Skype-versiota, joka sallii vuorovaikutuksen holografisten kohteiden kanssa.

  HoloLensin lisäksi saimme uutisia HTC:n Vive-virtuaalilaseista. Viven ennakkotilaukset alkavat nekin myöhemmin tänään. HTC:n VR-paketin hinta on Euroopassa 899 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju