Todella ongelmainen N73

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Hopsu, 27/9/07.

 1. Hopsu

  Hopsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/04
  Viestit:
  240
  Tykkäykset:
  0
  Morjens! Onko muilla ollut paljonkin ongelmia N73 kanssa? Itselläni on tuo Music Edition, ja uusia ongelmia ilmenee koko ajan.

  Pisimmän aikaa ongelmana on ollut musiikinsiirto koneelta kännykkään. Kun siirto on tehty, ei puhelin löydä kappaleita musiikkivalikosta. Biisit löytyvät kuitenkin tiedostojenhallinnasta, mutta ei kehtaisi sitä kautta alkaa sähläilemään, menee nimittäin älyttömän monimutkaiseks. Vielä viime viikolla sain kuitenkin siirretty muutamia biisejä ihan oikella tavalla, että ne näkyivät musavalikossa. Nyt se ei kuitenkaan tunnu onnistuvan. Ja kun yritän valita musiikkikirjaston päivittymis -nappia, puhelin ei reagoi millään lailla.

  Olen siirtänyt musiikkia sekä Nokia Music Managerilla, että suoraan muistikortille oikeaan kansioon. Kumpaakaan kautta se ei kuitenkaan biisejä hyväksy.

  Muita ongelmia ovat olleet esimerkiksi satunnainen puhelimen sammuminen. Akku on ladattu täyteen illalla, mutta aamulla puhelin on sammunut.

  Päätin tänään tehdä Nokiaan firmwaren päivityksen, vaikkakin sama firmware luurissa jo oli. Sen jälkeen puhelin on alkanut takkuilemaan vielä enemmän. Esim. näppäinlukkoa avatessa luuri jumittuu ja "näppäimet käytössä" -ilmoitus jää näytölle. Jumittumista tapahtuu myös kansioita selatessa.

  Mikä hemmetti tässä siis voi olla? Ongelmaisempaa puhelinta minulla ei ole ollut ikinä.
   
 2. n95

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/09
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Musiikkiongelman voit ehkä korjata: Valikko > Soitin > valinnat > Päivitä Musiikkikirjasto. Hitausongelma: Onko sinulla muistikorttia, oletko asentanut ohjelmia puhelimen muistiin, onko sinulla paljon viestejä tai kannattaisi katsoa kameran asetuksista tallennatko kuvat/videot kortille vai puhelimen muistiin. Jotkut turhat tiedostot saat näkymään tiedostoselaimilla, kokeile formatisoida kännykkä: Käynnistä luuri, ja paina heti näppäimet * + 3 + vihreä luuri pohjaan kunnes luurisi kysyy Pin-koodia.
   
 3. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8867
  Tykkäykset:
  2977
  Puhelinmalli:
  Note 5
  Mahtava nosto, GJ.
   

Jaa tämä viestiketju