Todella hyvä kamerakännykkä

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja mh68, 10/1/09.

 1. mh68 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/12/08
  Viestit:
  181
  Tykkäykset:
  2
  Omien kokemusten perusteella Nokia 95 8 gb:ssä on hyvä kamera. Löytyykö vielä tätä parempia kamerakännyköitä? Erityisesti kuvanlaatuu sisätiloissa kiinnostaa, koska huonompikin kamera ottaa kelvollisia kuvia ulkona päivänvalossa.

  Etenkin lukijoiden omat havainnot kiinnostavat, sillä esitteet eivät välttämättä kerro totuutta. Kuvan laatuunhan vaikuttaa moni muukin asia kuin pikseleiden määrä.
   
 2. mass243

  mass243

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/9/08
  Viestit:
  375
  Tykkäykset:
  0
  Taas minua varmaan syytetään pikselimäärän tuijottamiseen, mutta pakko se on todeta; Samsungin Innov8:n kamera ottaa aivan mielettömän hyvälaatuisia kuvia niin päivänvalossa kuin sisälläkin. Hyvälaatuisia siis puhelimelle. Nokia N96:n kamerallakin saa hyviä kuvia, N82 on myös hyvällä kameralla - molemmat parempia kuin N95-2. Jos joku tämänhetkisistä puhelimista pitäisi kameran perusteella valita niin Innov8:n ottaisin. Pieksee mennen tullen SE:n vastaavat 'huippukamerat'. Lisäksi Innov8 lienee tällä hetkellä yksi markkinoiden monipuolisimpia luureja (N96:n ohella). Hinnatkin ovat jo tavallisen tossunkuluttajan ulottuvilla...
   
 3. jukra Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Kannattaa muistaa että noissa SE:n tuotteissa (mm. C905) on oikea salama eikä "led salama" jolla ei suoraansanottuna paljon tee.
  Hiukan se apuja antaa mutta jos oikeasti hämärässä tai pimeässä haluaa kuvia ottaa (ja suomessa tuota hämärää sattuneesta syystä aika paljon on) niin ei kannata yhteenkään "led-kuvausvalo / salama" kamerapuhelimeen päin edes vilkaista. Aloittaa vertailun siitä että ottaa aidolla salamalla varustetut luurit riviin ja valitsee siitä parhaan.
   

Jaa tämä viestiketju