TivKor osa 2

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja SYS 49152, 31/12/03.

 1. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Kaksijakoinen aihe, ensimmäinen aihe ja suora kysymys: miksi oma.saunalahti.fi:ssä ystävänumeroiden hallinta ei toimi vieläkään? Liittyykö tämä jotenkin tuohon 2. aiheeseen?

  2. aihe: mikä mahtaa olla TivKorin kohtalo nyt kun 2.1 tulee Tekstari-liittymä jossa noita ystävänumeroita ei enää määritellä, poistuuko TivKor myynnistä Tekstarin tullessa?
   
 2. plehti Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/4/03
  Viestit:
  2078
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Tietojeni mukaan numerohallinta toimii aivan normaalisti, mutta laita minulle sähköpostilla tiedot havaitsemastasi ongelmasta niin tarkistetaan asia ja korjataan kuntoon mikäli vikaa löytyy.

  TiVKoR tulee olemaan saatavilla jatkossakin.

  T:panu.
   
 3. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Niin tossa oli semmoinen tarina että vaihdoin liittymätyyppiä ja kun haluaa mennä Numeroryhmän hallintaan niin se vaan ilmoittaa että tälle liittymälle ei ole määritelty numeroryhmiä. Löytyykö tuo numeronhallinta jostain eri paikasta nykyisin? Toisaalta kyllä vakavasti pohdin myös vaihtamista tuohon uuteen liittymätyyppiin perjantaina. Tekstarissahan ne 1000 viestin ylittävät on edullisempia kuin TivKorissa. Ja lisäksi ei tarvitse määritellä mitään numeroita, jos vaikka kaverin numero sattuis muuttumaan. Muutoksestahan menee aina maksu.
   
 4. Marjo. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/12/02
  Viestit:
  780
  Tykkäykset:
  16
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Itselläni ainakin onnistuu "GSM-liittymät" -linkin kautta liittymän puhelinnumeroa klikkaamalla. Kohdassa tekstiviestinumerot on alhaalla linkki "muokkaa numeroita".
   
 5. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Niinpä. Mut jostain kumman syystä mulle ei sellasta "muokkaa numeroita" linkkiä tuu eteen. Oonko mä sitten väärällä selaimella (Mozilla) liikkeellä vai mikä on? Ikävää jos toikin sivusto alkaa ruinaamaan IE:tä.
   
 6. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Lainaan itseäni tässä mutta, kokeilin uudestaan mutta ei onnistunut löytymään tuota "muokkaa numeroita", Kpikoriin jos vaihtaa liittymän niin sitten kyseinen linkki tulee näkyviin. Anyway, liittymä on nyt vaihdettu Saunalahti Tekstariin, keskiyöllä muutos tulee voimaan. :)
   

Jaa tämä viestiketju