Tiny Troopersin luoneelta suomalaiselta pelistudiolta uusi hiekkalaatikkopeli – Pixel...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104
unspecified-700x467.png


Suomalainen pelikehittäjä Kukouri on julkaissut uuden sosiaalisen hiekkalaatikkopelin, Pixel Worldsin. Peli on nyt saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Kukourin aiempi pelisarja Tiny Troopers on kerännyt yli 25 miljoonaa latausta, ja on tarjolla myös PlayStationille ja Xboxille. Kehittäjän mukaan Pixel Worldsin kohdalla tavoitteena oli kehittää peli, joka ulottuu sosiaalisen median puolelle uusin tavoin.

Pixel Worldsilla on omat YouTube- ja Twitch-kanavansa, ja pelin tekijöiden mukaan pelin sosiaalisuus tarjoaakin puolet koko pelikokemuksesta. Kukourin toimitusjohtaja Kim Soaresin mukaan pelkästään rajoitetun esijulkaisun aikana pelaajat loivat jo tuhansittain Instagram-kuvia ja YouTube-videoita pelistä.

unspecified-2-700x467.png


Pelissä pelaajat voivat luoda omia maailmoja rakennuspalikoista ja erilaisista esineistä, joita riittää huonekaluista erilaisiin vaatekappaleisiin. Pelaajat voivat myös luoda esimerkiksi pelikenttiä muille pelaajille, kauppapaikkoja pelin sisäisten tarvikkeiden vaihtamiseen sekä uusia pelaajia auttavia opastavia maailmoja.

Toimitusjohtaja Soaresin mukaan innokkaimmat pelaajat voivat pelata peliä jopa kymmenen tuntia päivässä, keskustellen samalla muiden pelaajien kanssa, tehden uusia ystävyyksiä ja viettäen aikaa näiden kanssa.


Pixel Worlds on ladattavissa maksutta Google Playstä ja App Storesta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom