Mobiili.fi Tinder yhdistää nyt ihmisjoukkoja – uudistuksella kuitenkin vihaa herättänyt sivuvaikutus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Tinder ilmoitti testaavansa uutta ominaisuutta. Tinder Socialin avulla useamman ihmisen joukot voivat löytää muita ihmisjoukkoja esimerkiksi illanvieton piristämiseksi.

  Deittipalvelu Tinder on nähtävästi huolissaan kaveriporukoiden illanvietoista. ”Liian usein illat ystävien kanssa kuluvat aktiviteetteja keksiessä ja mielenkiintoisia kanssaihmisiä haeskellessa”, Tinderin blogikirjoituksessa harmitellaan.

  Avuksi on luotu Tinder Social. Uuden ominaisuuden avulla deittisovelluksen käyttäjät voivat luoda ryhmiä ystäviensä kesken ja ilmoittaa yleisesti, missä sijainnissa porukka viettää parhaillaan aikaa. Tämän jälkeen ryhmät voivat tuttuun Tinder-tapaan selata mielenkiintoisia ryhmiä ja kemioiden kohdatessa kokoontua suuremmaksi porukaksi.

  Konsepti saattaa kuulostaa hieman erikoiselta, minkä vuoksi Tinder ryntääkin tarkentamaan, että kyse ei ole ryhmädeittailusta. ”Tinder Social on uusi hauska tapa tavata mielenkiintoisia ihmisiä yhdessä ystäviesi kanssa”, ominaisuutta kuvallaan.

  [​IMG]
  Tinder Social -ryhmät sovelluksessa.


  Tinder-tiimi kertoo odottavansa innolla uudistuksen maailmanlaajuista julkaisua. Toistaiseksi Tinder Social on kuitenkin kokeilussa vain Australiasssa, missä sen yllättävät sivuvaikutukset ovat saaneet The Vergen mukaan vihaista palautetta.

  Ryhmien muodostuksen mahdollistamiseksi Tinder näyttää nimittäin Socialin myötä suoraan, ketkä käyttäjän Facebook-ystävistä käyttävät Tinderiä. Vaikka tänä päivänä Tinder on jo varsin arkinen palvelu eikä sinänsä millään lailla hävettävä, saattavat jotkut käyttäjät silti haluta pitää sovellusdeittailunsa yksityisenä. Jostain syystä sosiaalista näkyvyyttä ei kuitenkaan ole laitettu erillisen käyttöönoton taakse – sen sijaan käyttäjän on erikseen muutettava asetuksia, jos hän ei halua näkyä Socialin yhteydessä tuttavilleen.

  Tarkempaa laajemman julkaisun aikataulua ei Tinder Socialille toistaiseksi ole. Ominaisuuden tulevaisuus riippuukin Australian testilanseerauksen tuloksista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju