Mobiili.fi Tim Cook: esiasennetut iPhone-sovellukset voivat pian olla poistettavissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen toimitusjohtaja Tim Cook


  Applen toimitusjohtaja Tim Cook avasi Applen iPhone-suunnitelmia ja uusimpia julkistuksia BuzzFeedin haastattelussa. Erityisen mielenkiintoiseksi nousee mahdollisuus poistaa jatkossa joitakin esiasennettuja iPhone-sovelluksia.

  Cookin mukaan sovelluskysymys ei ole yksinkertainen. ”Jotkut sovellukset ovat yhteydessä muihin osa-alueisiin laitteella, eli niiden poistaminen saattaisi aiheuttaa ongelmia”, Apple-pomo perustelee. Samalla hän myöntää, että kaikki sovellukset eivät ole tällaisia ja että ajan kanssa näiden sovellusten poistamisesta tulee todennäköisesti mahdollista. ”Emme halua imeä tallennustilojanne kuiviin”, Cook vakuuttaa.

  Tulevaisuuden lisäksi Cook otti kantaa iPhone 6s:n tuomiin uudistuksiin. ”Mielestäni Live Photos on mediamuoto, jollaista ei ole ennen nähty”, Cook hehkuttaa. Vastaavaa luottoa löytyy myös 3D Touch -ominaisuuksille, jotka mahdollistavat erilaisia oikoreittejä ja esikatseluita kovemmilla painalluksilla. ”Se todella leikkaa pois lukuisia navigaatioaskeleita.”

  Ulkomuodoltaan uudet iPhonet ovat lähes identtisiä iPhone 6:n ja iPhone 6 Plussan kanssa. Puhelimet ovat kuitenkin kehittyneet painavimmiksi, eikä syynä ole vahvempi alumiini. Sen sijaan juuri uusi 3D Touch -näyttö nostaa puhelinten painoa noin 11 prosentilla.

  [​IMG]
  iPhone 6s on saatavilla neljässä eri värisävyssä. Aiempien kullan, hopean ja avaruusharmaan rinnalle tuli ruusukulta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju