Mobiili.fi Tilin saldoa tarkkaillaan lomalla paikasta riippumatta – Danske Bankin mobiilipankki ohitti...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Danske Bank kertoo sen mobiili- ja tabletpankin suosion ohittaneen verkkopankin heinäkuussa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kirjautumisia oli enemmän mobiililaitteissa kuin tietokoneella kuukauden aikana. Verkkopankin käyttö ei kuitenkaan ole laskenut, joten sähköisten kirjautumisten kokonaismäärä on huimassa kasvussa.

  Danske Bankin mukaan ihmiset ovat entistä halukkaampia seuraamaan omaa talouttaan säännöllisesti sijainnistaan riippumatta. Kirjautumisia Danske Bankin mobiili- ja tabletpankkiin oli heinäkuun aikana yli 3,3 miljoonaa kappaletta, kun verkkopankkiin kirjauduttiin samana ajankohtana 3,2 miljoonaa kertaa. Mobiili- ja tabletpankin käyttö on kolminkertaistunut kolmessa vuodessa.

  ”Mobiililaitteet helpottavat oman talouden tarkkaa ja ajankohtaista seurantaa. Juuri helppouden vuoksi useimmiten niillä tarkistetaan omien tilien saldo – vain kymmenessä prosentissa kirjautumisia käyttäjä tekee muuta kuin tarkastaa tilitietojaan. 70 prosenttia siirroista tapahtuu omien tilien välillä”, Danske Bankin henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja Kenneth Kaarnimo toteaa.

  ”Heinäkuussa ihmiset lomailevat ja hoitavat pankkiasioitaan mukana helposti kulkevilla laitteilla”, Kaarnimo jatkaa.

  Erityisesti alle 45-vuotiaat suomalaiset ovat aktiivisia mobiili- ja tabletpankin käyttäjiä. Tätä vanhemmissa ikäryhmissä korostuu verkkopankin käyttö.

  ”Suurin syyhän juuri verkkopankin käyttöön on tottumus ja kannustammekin asiakkaitamme kokeilemaan kaikkien verkkopankissa tehtyjen asioiden tekemistä mobiili- tai tabletpankissa sekä esimerkiksi sormenjälkitunnistuksen helppoutta”, Kaarnimo toteaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju