Tilauksen peruutus?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja shani, 17/11/09.

 1. shani

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tilasin iPhone 3Gs ja GSM-liittymän Soneran nettikaupasta pari päivää sitten. Nyt tuli ajatusta, että nämä eivät olisi parasta vaihtoehtoa minulle. Onko mahdollista perua molempien tilaukset? Peritäänkö peruutussakko tästä?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Sivuilla on peruutusehdot.
  Jos kuluttajana tliasti niin etämyynnissä on yleinen(* 14pv katumusaika (kuluitta) vastaanotosta.
  Jos et ole vielä tuotetta saanut, katso ohjeet myyjältä, ja/tai soita myyjälle perumisesta katumuksesta, niin ei turhaa lähettele. jos kuitenkin lähettää niin palauta myyjän ohjeiden mukaan takaisin.


  (* Ei koske aivan kaikkea samanlailla, esim mittaan laikattuja tilattuja verhoja, tilaajan aloiteesta tehtyjä lehti tilauksia jne.
   
 3. vesak

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/03
  Viestit:
  123
  Tykkäykset:
  0
  Jos puhelin putkahtaa postista, niin älä vaan pistä vehkeeseen virtoja päälle ennen kuin palautuksen mahdollisuus on selvitetty. "Käyttöönotettua" laitetta et välttämättä voi palauttaa. Näin on ainakin, jos ostat puhelimen suoraan verkkokaupasta. Nääräaikaisissa paketeissa ehdot voivat olla erilaiset, mutta kannattaa pelata varman päälle.
   
 4. -VJ- Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  407
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6, iPhone 4S
  Parempi on olla kokonaan avaamatta pakettia niin ei tule epäselvyyttä "käyttämättömyydestä".

  Soneralta kertoivat, kun olin iLuurin ennakkotilauksesta kiinnostunut, että jos päätän olla ostamatta, niin jätän noutamatta lahetyksen postista jolloin postin palautettua paketin se kirjautuu Soneralle peruutettuna tilauksena. En nyt muista oliko tässä ajatuksena uusi liittymä vai tilaus olemassa olevan liittymään?

  (Olen nyt pari päivää testaillut vaimon iLuuria kokopäiväisesti, kyllä tämän kanssa oikeastaan voisi pärjätä, aika mielenkiintoinen ominaisuuksiltaan. Pitääpä laittaa pohdintaan ottaisiko itselleen sitten ensi vuoden version?)
   
 5. Kaljamaha

  Kaljamaha Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/3/07
  Viestit:
  7575
  Tykkäykset:
  1172
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Jos on virrat päällä ja SIM-kortti sisässä, on palautus aika epätodennäköinen vaihtoehto.
  Mutta jos et ole virtoja laittanut päälle, mutta puhelimen paketin olet avannut (on sinetti paketissa tai ei), on palauts mahdollinen, kuluitta. Näin ainakin Sauniksella.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kysyjän tapauksessa tuskin kannattaa edes kokeilla, kun katumus on selkeä kokeilemattakin.

  Sauniksen tulkinnat ovat aika hmm erikoisia. SIM kortti tulkinnan on jotkin muutkin etämyyjät ottaneet käyttöön, mutta en tiedä miten laitetta voi kokeilla jos SIMiä ei laita sisään (riippuu toki laitteesta) iPhonen kohdalla kokeilu vaatii vielä enemmän toimia (tai ainakin vaati). En tietenkään vastuuta ota, mutta käsittääkseni Soneralla raja menee käyttöönotossa, ei jossain SIMin tunkemisessa.

  En tiedä onko SL alkanut kuitenkaan kitisemään kokeiluista, jos ei kuitenkaan ole ollut käyttöönotosta kyse (SIM sisään ja viikos kadulle)

  Jos itselleni kävisi niin että laitetta kokeilen, laitan luonnollisesti SIMin sisään, sitten alkaisi kaduttaan, syystä tai toisesta, niin kyllä palauttaisin kuluttajana 14pv säännöllä.
   
 7. Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Soita asiakaspalveluun 02001700 ja kerro etteivät turhaan lähetä laitetta, joku muu onnekas saa laitteesi jouluksi.
   

Jaa tämä viestiketju