Tilasin saksasta usb modeemin

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja *nettimatti*, 15/1/08.

 1. *nettimatti*

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/08
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  0
  Tälläisen modeemin tilasin siis:

  http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=23492

  SIvusto mistä tilasin!

  http://www.handyattacke.de

  Vähän oli alkuun mietittävää että miten tilaa ja miten maksetaan e-maksuna tuo laite mutta sitten se onnistui kummiskin mutta pahalla aikaa sattui tuo joulun aika tilaukseni ja toimitus sitten kesti 2.5vkoa mutta gls toimitti kotiovelle asti postin kautta joten hyvin kauppa tapahtuma siellä toimii siis kaiken kaikkiaan vaikka välillä meinasi tulla jo pelko että rahat taisi mennä kankkulan kaivoon...
  Mutta pitää muistaa säilyttää kaikki kauppa toimenpiteet ja maksut yms, että on mistä toteen näyttää jos ei saakkaan laitetta käsiin.

  No laitteen hinta verkkokaupassa on huikeet 300e, mutta saksassa se maksaa sitten 169€ tosin toimituskulut 30€ ja pankin 23€ tuli- itselleni lisää tähän mutta siitä nähden vähän tuli kotia päin ja laite on erinomainen toiminnaltaan ja ohjelmana tässä on xsmanager ja 12mb muistilla ja varmaan voi muutella tarpeen mukaan alustaa,en tiedä?
  Kortti on siemenssin alustaa ja ohjelmisto tukee vanhojakin wintooseja alkaen 95 --->>> ja näyttää tuossa olevan bluetooth tukikin sekä pcmcia kortti tuki?

  Joten aina ei tarvii kaikkea suomalaisista kaupoista ostaa jos vain osaa pitää silmänsä auki...
   
 2. vesak

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/03
  Viestit:
  123
  Tykkäykset:
  0
  Pankille 23€? Maksoit siis jonkinlaisella pankkisiirrolla, vai? Siinä tapauksessa sinua varmaan kiinnostaa tietää että kun parametrit on kohdallaan, niin pankkisiirto EU-maiden välillä maksaa saman kuin kotimaassa. Lisätietoa löytyy avainsanalla euromaksu tai europayment.
   
 3. *nettimatti*

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/08
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  0
  Siis e-maksulla maksoin ja kaikki kulut!
  eli iban tiedot ja muut laittoi yritys niin eipä siinä muita vaihtoehtoja sitten ollut tarjolla =/
   
 4. anttitk

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  28/4/07
  Viestit:
  223
  Tykkäykset:
  0
  Alkuun mainittakoon, että joutu lukeen avausviestin kolme kertaa, ennenkun tajus mitä siinä lukee. Tämä ei ole vittuilua, mutta selvä kirjoitusasu pilkkuineen ja pisteineen on lukijan kunnioitusta.

  Kyllähän itse tuote tuli halvemmaks, vaikka odottelua tulikin. Ittee silti vähän hirvittää noi ulkomaiset nettipuljut. En tie miks, kyllähän ne hyvin pelittää sun muuta, mutta jotenkin aina tuntuu ettei tiä paljon lopulta palaa rahaa, miten takuuasiat hoituu sun muuta. Oon kans vähän harkinnu usb- modeemin ostoa. Todennäkösesti päädyn ottaan ihan kotimaiselta operaattorilta kertamaksulla 120e (5e/kk). Miten muuten pystyvät tarjoon noin halvalla? On datansiirrossa ilmeisesti katteet kohillaan?
   
 5. miqu80 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/07
  Viestit:
  224
  Tykkäykset:
  4
  Niin taitaa katteet olla kohillaan. Itse päädyin tilaamaan Option GlobeTrotter GT-MAX 7.2 222,90e postikuluineen. Ihan kertamaksulla. Ja MultiSIM palvelun. Eli ei kauheen paha 2,90 e/kk+10e/kk.Ja toistaiseksi vielä on 2M.
   
 6. *nettimatti*

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/08
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  0
  Niin vähän tuli hätiköiden kirjoiteltua tänne palstalle mutta mutta tosiaan tuo laite on edullinen ja sattui ihan vahingossa silmiin kun ekana verkkokaupassa katselin ja ihmettelin sen hintaa ja sitten vain menin tuonne handyyn ja selailin sitä sivua ja kas kas sama laite liki ulos heitto hintaan joten päätin tilata heti-
  kyseisen laitteen ja kieltämättä suomessa on näissä laitteissa aika paljon sitä kauppiaan omaa hintaa,siis jos saksassa 169€ niin suomessa saa pulittaa 400€ samasta laitteesta niin kyllä se rupeaa mietityttämään että kytky kaupatkin on vähän sieltä itestään...

  Takuun puolesta täytyy sanoa että kyllä laitteella on vuoden takuu mutta kukapas sitä saksaan laittelee menemään,en minä ainakaan eli niin kauan kun tämä laite pelittää niin hyvä ja sitten kun simahtaa niin ostan uuden taas.
  Ottakaapas huomioon sekin että alvi on pienempi saksassa kuin suomessa ja toimituksesta vastaa gls kotiovelle asti. =)
  Ja minun datamaksu ei ole kuin 9.80E/kk eli 384 sekä dna ja pelittää hemmetin hyvin täällä edge verkossa sekä on todella herkkä sisäinen antenni ja tarvittaessahan tuohon voi värkätä lisä antennin mutta silloin takuu puoli raukeaa ja kaikki tulee omaan piikkiin mitä vahinkoja sattuu....
   
 7. vesak

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/03
  Viestit:
  123
  Tykkäykset:
  0
  Oikea termi onkin eu-maksu / eu-payment.

  EU-maksua varten tarvitaan vastaanottajan IBAN tilinumero ja pankin BIC-tunnus ja maksun pitää olla euroissa. Tällöin siirto menee samaan hintaan kuin suomessa. Eu-maksusta ei tule kumpaankaan päähän ylimääräisiä kuluja, mutta jos maksaessasi satut pistämään ruksin kohtaan "maksaja maksaa kaikki kulut", niin heti rapsahtaa n. 20 euroa extraa.

  eu-maksu onnistuu myös maahan, jossa ei eurot ole käytössä, mutta silloin vastaanottajalla pitänee olla eurotili pankissaan. Viroon ainakin onnistui maksu ilman mitään lisiä.

  Tästä lisää infoa:
  http://www.nordea.fi/sitemod/upload/root/fi_org/appx/fin/yri/pdf/EU_payment.pdf
   
 8. *nettimatti*

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/08
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  0
  Nooh,hyvä että kerroit,mutta eipä tuo nyt niin maata kaatanut alta vaikka menikin korkeampi maksu.Kattoa sitten tarkemmin jatkossa jos vielä arvokkaampaa tavaraa rupeaa tilailemaan enemmältikin.Tämä oli niin sanottu harjoittelu tilaus eikä ihan mönkään sentääs mennyt =)

  Tämän olisi saanut myös sim kortilla,mutta en tiedä millainen maksu olisi sitten kuukautta kohden mennyt,tosin jos itse laite 169€ niin tuskin se erä kauhean iso olisi ollunna,mutta jos se sitten jollain datakytkyllä niin asia sitten ihan eri...
   
 9. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Miten takuuasiat hoidetaan, jos tilaamasi laite menee epäkuntoon? Ja kuinka pitkä takuu tuossa nyt sitten on Saksasta tilattuna?
   
 10. Samu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  267
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  Vain tämän forumin aihepiiriin liittyen, itsekin tilasin aikoinaan (2006) Saksasta GPS -mokkulan, pk-kulujen yms. -jälkeen säästin ~100e verrattuna esim. Verkkokaupan silloiseen, kotimarkkinoillamme hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan.

  Itse en henk. koht. ymmärrä niitä, joita pelottaa vaikkapa Saksalaisten verkkokauppojen käyttäminen. Tuntuu hieman siltä, että mitä enemmän ikää, sitä enemmän niitä pelätään? Ihan samallalailla se takuu toimii sinnekin, ja laitteen voi laittaa huoltoon ihan kotimaassamme jos täällä on sille virallinen maahantuoja.
  Telkut, digiboksit, videotykit, pc-komponentit, kamerat.. ylipäätään kodinelektroniikka sekä autohifi muiden muassa.. Siinä säästää pidemmällä juoksulla pitkän pennin, jos vähänkään viitsii netissä surffailla ja tehdä hintavertailua.. Toki jokainen taaplaa tavallaan :)

  Esim. DVDPlazalla (suomalainen kotihifi -sivusto) asioista valveutuneet ihmiset tilaavat elektroniikkaa ympäri maailmaa, jenkeistä ja Japanista saakka..
   
 11. jarihfi

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/12/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Täysin samaa mieltä, ja esim satelliittivehkeitä olenkin Saksasta tilaillu enemmänkin. Ja monestakin paikasta se on sieltä onnistunut jopa postiennakolla. Toki tuossakin kaupantekomuodossa kuten ihan missä tahansa muussakin täytyy esim. eri foorumeita seuraamalla ottaa selvää, että tekee tilauksensa riittävän luotettavasta paikasta.
   
 12. miqu80 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/10/07
  Viestit:
  224
  Tykkäykset:
  4
 13. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
 14. *nettimatti*

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/08
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  0
  tuo linkin puolella oleva laite EI OLE SAMA LAITE MINKÄ ITSE TILASIN!
  Tuotteella on täysi 12kk takuu minkä maksu kuitissa myyjä ilmoittaa englannin kielellä ja -
  Eipä ole ollut mitään ongelmia tämän mokkulan kanssa toistaiseksi!
  Ja kyseisen suomeen tuova maahantuojan kautta saa lähimmän huolto pisteen mokkulalle tarvittaessa.
   
 15. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29307
  Tykkäykset:
  7565
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Kyllä taasen on sellaista artikulointia että piti oikein moneen kertaan lukea ja varmistaa onko tuo lause tosiaan kirjoitettu noin hullusti. Onhnan se.
   

Jaa tämä viestiketju