Mobiili.fi Tietoturvapäivitys toi yllätyksen: Nexus 5 -käyttäjien äänenvoimakkuudet sekoilevat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google julkaisee joka kuukausi tietoturva-aukkoja paikkaavan päivityksen Nexus-laitteilleen, joiden jälkeen tärkeimmät korjaukset löytävät tiensä vaihtelevaan tahtiin myös muille Android-laitteille. Heinäkuun päivitys näyttää kuitenkin aiheuttaneen murheita aikanaan hyvin suositun Nexus 5:n käyttäjille.

  Nexus 5:n tuorein ohjelmistopäivitys kulkee numerolla MOB30P. Päivityspaketin julkaisun jälkeen lukuisat laitteen käyttäjät ovat ilmoitelleet esimerkiksi XDA- ja Reddit-palstoilla äänenvoimakkuuden säätelyyn liittyvistä ongelmista.

  Android Policen mukaan ongelmien tarkka luonne vaihtelee hieman tapauksesta toiseen. Joidenkin kertomusten mukaan äänenvoimakkuutta ei voi lainkaan säätää puheluiden aikana. Toiset taas ovat raportoineen, että volyymia ei saa täysin pois minkään sovelluksen sisällä. Näiden lisäksi käyttäjät ovat tehneet myös muunlaisia havaintoja, joiden mukaan äänet saattavat esimerkiksi jäädä yleisellä tasolla kummastuttavan mataliksi.

  Googlen työntekijät ovat jo vastanneet joidenkin käyttäjien kyselyihin, eli ongelma on yhtiöllä tiedossa. Nexus 5:n äänibugeja kohdanneet käyttäjät voivat siis todennäköisesti odottaa korjaavaa päivitystä lähiaikoina.

  [​IMG]
  Lähemmän kolme vuotta vanha Nexus 5.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju