• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Tietokoneosia (A64, DDR) sekä HSDPA-kortti

Blur

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
4   0   0
Liittynyt
9.9.2002
Viestit
1912
Reaktiopisteet
21
Puhelinmalli
-
Tuollaiset osat jäi päivityksestä yli, joten myynnissä.

Prosessori:
3000+ A64 Winchester, ajanut 2250MHz, ei riittänyt emossa enempää väylä.
Kaveriksi Zalman VF-7000CU - järkäle.
Emolevy: Abit AV8(-3rd eye), 3rd-eye synsteeminäyttö on kadonnut ajan myötä.
Näytönohjain: Asus GF6800GT 128MB, jossa päällä Zalmanin VF-700 siili ja muisteilla siilit. AGP-väylään.
4x 512MB DDR400 muistit, 2x512 setti en muista merkkiä CL3, 1x 1-puoleinen TwinMos CL3 ja 1x 2-puoleinen Twinmos CL2,5
Nämä kaikki kun laittaa emoon näkyy vain 1½gb, mutta toimi pari kuukautta ihan täysiä. Emolevy ei siis osaa neljää muistia ajaa Single-channelina, vaan vaatii Dual-channel-setit toimiakseen neljällä.


Nämä suoraan päivittäisestä käytöstä.

Prossu + emo + jäähy 60e
Näyttis 40e
Muistit 10e/kpl


Tarjouksia kuunnellaan.

HSDPA-kortti Option Globetrotter 3G HSDPA-kortti PCMCIA-slottiin, kykenee muistaakseni 2megaan eikä sisällä HSUPA:ta. Käytin intissä, ollut kaapissa 1½ vuotta.
40e


Sijaitsee Ruskeasannassa Vantaalla, nouto tai rahhoo ja postiin.

Yhteyden saa epaselva@gmail.com tai 0408330698
 

tekharri

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.9.2009
Viestit
102
Reaktiopisteet
6
Puhelinmalli
Lumia 1320 & 625
Laitoin sähköpostia.
 
Top Bottom