Tietojen suojaus

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja K610i, 24/4/07.

 1. K610i

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/4/07
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kun nykyään puhemimella voi lukea mailit ja paljon muuta. Niin on kumma että puhelintani k610i ominaisuuksissa ei ole edes salasana suojausta päällä olevan puhelimen tilassa. Hukkaat kapulan niin kuka tahansa voi lukea kaiken mitä puhelimessa on kun avaa vain näppäinlukon kahdella painalluksella, siinä ei ole salasana suojausta eikä kai edes saa?

  Toinen ongelma on muistikortti, senhän saa pois ja voi lukea lukijalla sitten.

  Onko ohjelmaa jonka voisi laittaa muistikortille joka suojelisi puhelimen tietoja edes sen verran että se tuosta vaan ole heti kuin avoin kirja?
   
 2. Andreas

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  508
  Tykkäykset:
  0
  Tjaa-a, suojausohjelmia löytyy älypuhelimiin, mutten tiedä löytyykö tähän malliin mitään.

  Sen mitä ainakin voit tehdä on se, että laitat päälle sen puhelinlukon. Sehän saa aikaan sen että jos sim-kortti vaihdetaan, kysytään puhelinlukon PIN-koodia. Näin puhelinta ei saa päälle jos simmin vaihtaa. Ja sehän on vaihdettava kun ilmoitat operaattorille että sulkevat liittymän, eikä rosmo tee lukitulla SIMmillä mitään. Tietty ennen SIMmin vaihtoa tietoja voi silloinkin lukea.

  Eikös tässä ole näytönsäästäjää ja siihen salasanaa? Ehkä tämäkin on vaan älypuhelinten ominaisuus....? Tosin käytössä se on tylsä sitten itsellä kun aina pitää avata lukitus kun näytönsäästäjä on mennyt päälle.
   

Jaa tämä viestiketju