Tietoa HTC:n tulevista suunnitelmista: uusi lippulaivapuhelin vielä tulossa, HTC 10 saa...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

HTC U Ultra sinisenä. Huomionarvoista lisänäyttö.


HTC julkisti viime viikolla uudet U Ultra ja U Play -älypuhelimensa. Lisäksi HTC-johtaja kommentoi tänä vuonna siltä olevan tulossa viime vuoden 11-12 uutuuden sijaan vain 6-7 uutta älypuhelinta – eikä joukossa olisi uutta HTC 11 -nimistä puhelinta.

Tämä herätti kysymyksiä, aikooko HTC lainkaan julkaista seuraajaa sen viime vuoden HTC 10 -lippulaivaälypuhelimelle vai edustaako uusi U Ultra sen uutta parasta mahdollista tarjontaa. Käytännössä aina oikeaan osuneista HTC-paljastuksista tunnettu, nimimerkillä LlabTooFer esiintyvä henkilö on nyt paljastunut HTC:n huhutuista kolmesta Ocean-koodinimellisestä puhelimista yhden, Ocean Masterin, joutuneen perutuksi, mutta HTC Oceanin olevan yhä tulossa – ja sen olevan oletetusti HTC:n vuoden 2017 lippulaivapuhelin. Julkistettua U Ultraa ei sen sijaan ole varsinaisesti ajateltu malliston huippumalliksi.


HTC:n vanha konseptivideo maalaili Ocean-puhelimeen kosketustunnistusta myös puhelimen sivureunoille.


Lisäksi LlabTooFer paljasti viikonlopun aikana myös HTC 10:n saavan Android Nougat -päivityksen Euroopassa tulevien kolmen viikon aikana. Yhdysvalloissa HTC aloitti Nougat-päivitykset jo aiemmin, mutta on nyt keskeyttänyt ne ongelmien vuoksi. Eurooppaan luvassa olevan version päivityksestä pitäisi ollakin huomattavasti vakaampi ja vikkelämpi.


System is much more stable and responsive comparatively to the previously released US Unlocked version. It was worth waiting more…

— LlabTooFeR (@LlabTooFeR) January 14, 2017HTC U Ultra is phablet that was released in order to get users who were disappointed by Note 7 failure. It was never positioned as flagship.

— LlabTooFeR (@LlabTooFeR) January 14, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom