Tiedustelua e60

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Fukster, 28/5/06.

 1. Fukster

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/5/06
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Eli, varmasti tällainen jo löytyykin mutta en löytänyt ketään joka olisi tiedustellut kyseistä asiaa.

  Eli, monella foorumilla olen törmännyt ongelmaan lukittu E sarjan puhelin, tällä lukitulla en meinaa kytkypuhelinta vaan, että sarjan puhelimissa on ns softalukitus joka estää monen ohjelman asentamisen kännykälle, kuten esim pikaviestiohjelmat ja muut hyvin käytännölliset mutta ei välttämättä serfikaattia omaavia softia. Eli onko joku onnistuneesti saannut asennettua mitä vaan ohjelmia kyseiselle laitteelle, vai onko näissä tosiaan jokin lukitus.

  ---------

  Olisin vielä halunnut tiedustella onko kenelläkään tietoa, miksei juuri tälle kyseiselle mallille tunnu miltään symbian ohjelmia tarjoavalla sivustolla olevan. En siis tarkoita vanhoja s60 sarjan vaan nimen omaan 3rd edition ohjelmistoja tarjoavilla sivuilla puhelinmalleissa on melkeen kaikki muut paitsi E sarjan puhelimet, jos jollain on valaista tästä jotain olisi mahtavaa, koska kovin tekisi mieli kyseinen puhelin hankkia mutta tällaiset pienet yksityiskohdat häiritsevät.
   
 2. Miqqo

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  6/11/04
  Viestit:
  358
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  -
  Niin häiritsee sekin, että jokaista kysymystä varten tehdään oma ketju, vaikka kyseisestä puhelinmallista on olemassa jo käyttökokemukset threadi.
   
 3. zahara

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/11/05
  Viestit:
  49
  Tykkäykset:
  0
  Sen "softalukituksen" saa kytkettyä pois asetuksista (application manager/sovellusten hallinta) halutessaan. Se on vain oletusarvoisesti päällä E-sarjalaisissa kun N-sarjalaisissa asetus on automaattisesti sellaisessa asennossa ettei sertifikaattia tarkisteta.

  Kyllä 99-prosenttia softista toimii varmasti myös E60:llä vaikka sitä ei erikseen listoissa mainittaisikaan. Esimerkiksi Nokian Lifeblog toimii kaikilla kokeilemillani laitteilla, vaikka tuetuiksi laitteiksi annetaan lataussivuilla vain pari N-sarjalaista.
   
 4. tikox

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/1/05
  Viestit:
  698
  Tykkäykset:
  0
  Ja muistutetaan nyt sitten vielä että tässä ei toimi kuin ainoastaan uudet symbian 9 softat joita ei ole vielä kovin paljon. Lue tämän luurin ketju niin helppaa kummasti.
   

Jaa tämä viestiketju