Tiedostojen sijainnit Lumiassa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jokander, 22/12/15.

 1. jokander

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/10/05
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Minnekähän Lumia laittaa videotiedoston , kun sen tuo toisesta (honor) puhelimesta bluetooth-yhteyden kautta. Ei näy videot- kansiossa , eikä edes kun yhdistin Lumian PC- koneeseen ja katselin kansiot läpi. Myös valokuvat - kansio oli tyhjä sekä muistikortissa, että puhelimen nuistissa, vaikka minulla on kymmeniä valokuvia. Mitään ei näissä kansioissa näy.
  Mutta kuvat ja videot tulevat kyllä näkyviin, kun otan PC:llä käyttöön toiminnon tuo kuvat / videot puhelimesta. Silloin tulee ruutu täyteen. Mutta missä ne ovat puhelimessa ja miten ne saisi oikisiin kansioihin?
   
 2. lakritsa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/10
  Viestit:
  407
  Tykkäykset:
  50
  Aloittaa voi sisäinenmuisti/muistikortti ja sieltä tallennetut kuvat hakemisto, kuvat hakemistossa.
  Sinulla kai WP 8.1 laite ?
  Jos olet vakio kameralla otettuja kuvia, ja ne kuvat ei näy missään kansiossa, ei edes kuvat kansiossa tai sen alikansioissa. Ei heti tule mieleen mikä mättää. Onko sinulla jotain sääntöjä( firman) joka voisi tuon estää ? Salaus käytössä ?
  Oletko katsonut itse luurilla kansiot läpi jollain tiedostonhallintaohjelmalla, onko silloinkin joka paikka tyhjä ?
  Vaikka WPssä ajatus että ohjelmat ei pääse kuin omiinsa, niin kuvat on voinut tallentaa niin että eri ohjelmilla niihin pääsy.
   
 3. jokander

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/10/05
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Niin unohdin mainita , 640 XL on kyseessä ja 8.1.
  Ei näkynyt missään kansioissa kuvia. Kuvat kyllä näkyi tietysti siinä aloitussivun ruudukossa olevassa kuvat-laatikossa. En huomannut tarkistaa olisiko video siirtynyt USB:lla sinne, koska sellainen ei tule ihan ensimmäisenä mieleen.
  Asensin sitten tiedostonhallintaohjelman Filesoft.
  Aluksi Filesoftissakaan ei näkynyt mitään tiedostoja, vaikka linkitin ne puhelimen vastaaviin. Sitten yhtäkkiä phone/Pictures/camera roll -hakemistossa oli kaikki kuvat ja se siirretty mp4-video. SD-card oli tyhjä, vaikka puhelimessa on asetuksena, että kuvat ja videot pitäisi mennä sd-kortille. Siirsin kuvat kortille ja videon video-hakemistoon. Kuvat ja vidoet rupesivat nyt näkymään myös puhelimen tiedostot-sijainnissa ja vieläpä sd-cardin puolella. Eli kaikki oon nyt kunnossa. Saa nähdä kun siirrän seuraavan videon , meneekö se kuviin vai videoihin.
   
 4. jokander

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/10/05
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Se meni hakemistoon pictures/saved pictures. Minkähän takia se ei kysy tallennuksen alussa että mihin se laitetaan , kuten normaali Windows tekee? No, pääasia, että se löytyy sieltä. Tuolla file managerilla joutuu sitten aina siirtämään sen paikalleen , ja sen jälkeen se näkyy tuossa etusivun "videos" laatikossa.
   

Jaa tämä viestiketju