Tiedostojen siirto muistikortille BT:llä (Nokia 6230)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja p_rahikainen, 15/11/04.

 1. p_rahikainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/10/03
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Miten onnistuu tiedostojen siirto suoraan muistikortille BT:llä. En löydä mistään muistikorttia, vain Gallerian ja sen alla on Musiikki, Piirrokset ym. muttei muistikortista mitään.
   
 2. Deeku Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/7/03
  Viestit:
  651
  Tykkäykset:
  11
  Koitapa ensin formatoida muistikortti (ei ehkä ihan välttämätöntä) ja sitten NIMETÄ muistikortti ja katso näkyykö sitten...
   
 3. Jartze

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/4/04
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Tiedän kyllä, miten saan tiedostoja siirrettyä BT:n avulla puhelimeen, mutta

  Miten olette saanut siirron toimimaan katkeilematta ?

  Oma yhdistelmäni on XP Pro SP 2 kone, jossa Epoxin DG02A BT/USB-dongle. Ajureina tuoreimmat löytämäni, eli Widcommin 1.4.3.4.

  Yrittäessäni siirtää poppia mp3:sina muistikortille, kaatuilee siirto ihan yhtenään. Toisinaan menee 1 Mt ennenkuin tilttaa ja toisinaan saattaa mennä jopa kokonainen 7 Mt:n kappale.

  Syöhän tuo siirron katkeileminen ja uudelleen aloittaminenkin miestä, mutta suurempi ongelma syntyy siitä, että epäonnistuneet tiedot täyttävät muistikortin tyhjää tilaa, kunnes kortilla ei ole yhtään tiedostoa, ja silti vapaa tila on 0,0 Mt. Eli katkenneet siirrot korruptoivat muistikorttia.

  Eli onko Wintoosapuolella olemassa mitään taattua ohjelmaa/tapaa, jolla nuo siirrot eivät katkeilisi.

  Tietysti voi lähettää tiedoston kerrallaan Send To-toiminnon avulla, mutta silloin joutuu kuittailemaan kaikki yksi kerrallaan puhelimesta, eikä yli 4,5 Mt:n tiedosto suostu myöskään latautumaan. Eli ilmeisesti tulee puhelimen käytettävissä oleva muisti täyteen...
   
 4. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Olen siirtänyt MP3:ja vain yhdistelmällä Win2000 Pro SP4 + 3Com bt-USB. Kolmisenkymmentä megaa on siirtynyt kerralla ilman mitään ongelmia.

  Onko koneessa käytössä / läheisyydessä WLAN? -se saattaa aiheuttaa häiriötä. Entä oletko kokeillut pitää 6230:aa ihan lähellä tuota donglea? Joillakin dongleilla olen huomannut että suurempi siirto laitteiden välillä toimii vakaammin kun etäisyys on lyhyt (esim. 20cm).
   
 5. Jartze

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/4/04
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Juups. Kyllä joskus menee albumillinenkin kappaleita putkeen nätisti, mutta monesti yhtä 5 Megan tiedostoa saa yrittää 10 kertaa putkeen ennenkuin menee kokonaan perille. Ja tosiaan samalla hukkuu bittien taivaaseen vähintään saman verran ylimääräistä tyhjää tilaa muistikortilta.

  Tuo WLAN hieman itseänikin epäilyttää. Kun kadulla vastapäätä on hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen WLAN yhteyksiä. Toisaalta lähestulkoon systemaattisesti siirto katkee samalla hetkellä kun puhelin vaihtaa kuulumisia tukiaseman kanssa. Siis kun on stereot auki vieressä ja kuuluu se tit-ti-di-tit-ti-di... niin siirto on varmasti poikki. Toisaalta jos puhelin jostakin syystä jumittaa niin se saattaa heti perään hakea verkkoa itsekin. Eli vähän on muna-kana-ongelma. Tuota tukiasemajuttelua kun tuntuu ilmenevän vähän väliä kun BT:llä yrittää tiedostoja siirtää. Aika harvoinhan tuon kai pitäisi jutella, kun puhelin pysyy paikallaan.

  Se kyllä ihmetyttää, että pakkohan tuossa BT-siirrossakin on jokin virheenkorjaus tai niistä toipuminen olla. Nyt vaan tuntuu, että heti kun on yksikin bitti mennyt vinossa perille niin heti jumittaa sekä PC että puhelin... :(

  Donglen kantama tuskin on kauhean rajoittava tekijä, kun kuvien siirto onnistui porraskäytävästä vielä kolme kerrosta alempaakin. :) Tosin onhan tuolle palikalle luvattu toimintasäteeksi 100m, joten puhti loppunee ensin puhelimen lähettimestä kesken...
   
 6. jannyman Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/04
  Viestit:
  2700
  Tykkäykset:
  0
  Minkäs takia te yleensä siirtelette niitä ämppäreitä sillä sinihampaalla ku se on niin tuskaisen hidasta.Hommatkaa muistikortinlukija sillä menee 70 meganen älppäri parissa minuutissa.Ei mulla ainakaan hermot kestä tota bluetoothia käytellä.Valokuvien siirtoon se kyllä on paikallaan.
   

Jaa tämä viestiketju