Tiedostojen imutuksesta kerpsin kautta

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja MEW3, 25/3/03.

 1. MEW3

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/2/03
  Viestit:
  904
  Tykkäykset:
  0
  Tuommoista tulee ajoittain harrasteltua mutta kun siinä on ollut vaikeutena eräs harmillinen ongelma. Kone päälle,netti auki, latausohjelma töihin ja nukkuun. Aamulla ylös ja tsekkaan yön saalis. Mutta voi! Joudutaan toteamaan, että yhteys toimi puoli tuntia sen jälkeen kun menin nukkuun ja saalis on sen mukainen. Joskus kuitenkin muutama tunti, ettei se aivan toivotonta ole ollut. Kuitenkin aina aamulla poikki tai ei vaan bittiäkään tule eikä ole tullut tunteihin, vaikka yhteys pysyiskin auki.
  Tämmöiset vermeet käytös:
  dna kerpsi, W 98 se, R-600, Flashget lataaja.Ja Norton Internet Security, joka muuten estää surhvates joidenkin sivujen täydellisen lataamisen . Olisko sillä osuutensa tuohon imutusongelmaan,entiä.

  Jonkinlainen ratkaisu löytyi:
  Flashgetissä voi rajoittaa maksimaalisen latausnopeuden haluamalleen tasolle, tai antaa Flashgetin säätää automaattisesti. Manuaalinen säätö kuitenkin parempi. Niin se ratkaisu: Tässä iltana jonakin jätin nopeusrajoituksen päälle lukuun 3.3 KB/s ja mitä tapahtui? Latas koko yön npeudella 3.3 KB/s! Olen sittemmin toiminut samoin iltana muutamana ja tulos on ollut aina sama,lataus toimii koko yön ja aamulla jatkaa, yhteys toimii ongelmitta. Toimis ehkä suuremmallakin nopeudella,en ole kokeillut. Automaattirajoittajalla yrittää itsekseen isommalla vauhdilla, mutta saattaa käydä vanhanaikaisesti, eli lakkaa bitit tulemasta.

  Huippunopeus on jotain yli 5 KB/s,mutta kyllä 3.3 nopeudella 6-8 tuntia yhtäputkee saadaan paaljon parempi tulos kun 5.x nopeudella vaikkapa 2 tunnin aikana. Päiväsaikaan ei ole tullut niin latailtua, mutta vastaavaa katkeamista en muista tapahtuneen kun mitä öisin käy. Mitä yöllä tapahtuu? Voisko kyseessä olla jokin verkossa tapahtuva muutos? Kirjoitan tätä aika myöhään, mutta kokemuksesta tiedän, että jos laittaisin lataajan töihin nyt täydellä vauhdilla, niin saattais toimia vielä aamullakin. Jos olisin alottanu lataamisen pari tuntia sitten, olis poikki nyt jo, siis jos käyttäisin rajoittamatonta nopeutta.

  Että tämmöistä. Onko hyviä vinkkejä tiedossa aiheeseen liittyen? Voiko muissa latausohjelmissa rajoittaa nopeutta?
   
 2. MEW3

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/2/03
  Viestit:
  904
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju