Tiedostojen hallinta ohjelmat Nokia 6600?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja joku, 10/4/04.

 1. joku

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/4/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Kyselisin sitä että onko toi Fexplorer minkä lainen tiedostojen hallinta ohjelma tolle Nokia 6600 puhelimelle? Onko helppokäyttöinen ja hyvä? Kiinnostus vain heräsi kun toi Psiloc Extended File Manager on niin kallis eikä löydy oikein mistään puhelinlaskuun ostettavana ja toi nyt ois ilmainen. Löytyykö noista suurin piirtein samat ominaisuudet? Kummallakin ohjemalla varmaan onnistuu tiedostojen kopioiminen, leikkaaminen, liittäminen, tiedoston nimen muutto ja tiedoston tietojen näyttö?
   
 2. joku

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/4/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Ja onko kellään kokemusta tosta Epocware Handy File ohjelmasta. Sekin olis harkittava vaihtoehto kun hinta on ainakin halvempi kun muilla saman tyyppisillä ohjelmilla jos ton nyt vain sais jostain puhelin laskuun ostettua kun ei ole tota Visan käyttö mahdollisuutta.
   
 3. Hiisty

  Hiisty Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/02
  Viestit:
  1495
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 9500 Saunalahti
  kaikki filemanagerointi ohjelmat ovat suurinpiirtein samanlaisia, jotain pieniä eroja löytyy. Kaikki perusjutut onnistuvat kyllä kaikilla.

  Eli ota vaan se ilmanen.
   
 4. joku

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/4/04
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Latasin ton Fexplorer ohjelman ja ihan pätevä ohjelma on mun mielestä vaik vähän epäilytti kun muut samanlaiset maksaa kuitenkin 15 euroa.
   

Jaa tämä viestiketju