THE UNHOLY ALLIANCE – METALLIKIERTUE

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja lokkafps, 4/7/06.

 1. lokkafps Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  30/5/03
  Viestit:
  219
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Motorola Moto Z
  TAAS RYTISEE

  THE UNHOLY ALLIANCE –METALLIKIERTUE MARRASKUUSSA SUOMEEN
  Esiintyjinä mm. Slayer, In Flames ja Children Of Bodom
  Sunnuntaina 12.11. Helsingin Jäähalli
  Maanantaina 13.11. Tampereen Jäähalli
  Molempien konserttien aikataulu: klo 17.30 ovet aukeavat, soitto alkaa noin klo 18.30

  Syksyllä on luvassa tiukka annos raskainta rockia moneen makuun ja ikään kun amerikkalaisen metalliyhtye Slayerin isännöimä The Unholy Alliance –kiertue jysähtää 12. marraskuuta Helsingin jäähalliin ja seuraavana iltana 13. marraskuuta Tampereen jäähalliin. Liput kaikkiaan viisi väkevää esiintyjää sisältäviin konsertteihin tulevat myyntiin tiistaina 4.7. Lippupalvelussa.

  SLAYER
  Maailman arvostetuimpiin metalliorkestereihin lukeutuva Slayer tulee jälleen kerran opettamaan Suomen hevikansaa olemaan. Legendaarinen Yhdysvaltalaiskvartetti on lähellä suomalaisen pitkätukan sydäntä ja tunne on molemminpuolinen: Slayerit palaavat mielellään pohjolan perukoille. Heinäkuun lopussa on tiedossa uusi albumi, jonka materiaalia laulaja Tom Araya on kuvaillut yhtyeen uran nopeimmaksi. Edellisen kerran Araya miehistöineen käskytti suomalaisia viime kesän Sauna Open Air Metal Festivalilla.
  www.slayer.net

  IN FLAMES
  Göteborgin lahja maailmalle, yksi melodisen death metallin kantaisistä In Flames ei myöskään ole outo vieras näillä tantereilla. Yhtye on keikkaillut maassamme ahkerasti ja kasvattanut suosiotaan tasaisesti. Maaliskuussa yhtye myi loppuun keikkansa Helsingin Kulttuuritalolla ja Tampereen Pakkahuoneella.
  www.inflames.com

  CHILDREN OF BODOM
  Kotimaista ylivertaisuutta The Unholy Alliance –kiertueella edustavat itseoikeutetusti Espoon ghettojen itähelsinkiläistyneet kasvatit, Children Of Bodom. Metallimaailman taidokkaimpiin heviseppiin lukeutuvien Bodomien suosion kasvulle ei loppua näy. Eurooppa on jo vahvasti hallussa ja Atlantin takanakin pitkäjänteinen työ tuottaa tulosta. Elokuisen Ankkarockin lisäksi The Unholy Alliance –kiertue on ainoa mahdollisuus nähdä nämä profeetat omalla maallaan tämän vuoden puolella.
  www.cobhc.com

  LAMB OF GOD
  Amerikkalainen Lamb of God on monelle metallipäälle tämän paketin odotetuin vieras. Pitkähköstä urastaan huolimatta ei tämä persoonallista, louhivaa ja raskasta metallia esittävä richmondilaisyhtye ole aiemmin maassamme vieraillut. Huimista henkirikostilastoistaan tunnettu Richmond on ollut ilmeisesti sopiva kasvualusta yhtyeelle, jonka viimeisin “Ashes of The Wake” albumi nosti orkesterin suosion undergroundista koko metallimaailman tietoisuuteen. Lamb of Godin seuraava albumi “Sacrament” ilmestyy loppukesällä.
  www.lamb-of-god.com

  THINE EYES BLEED
  Konsertti-illat avaa tulevaisuuden lupaus kanadalainen Thine Eyes Bleed. Yhtyeellä ovat ainakin hevigeenit kohdallaan, sillä basson varressa häärää Johnny Araya, Slayerin laulusolistin veli.
  www.thineeyesbleed.com

  The Unholy Alliance –kiertue pysähtyi viimeksi Suomessa lokakuussa 2004, jolloin Slayer, Slipknot ja Mastodon vetivät Helsingin jäähallin täpötäyteen.

  LIPUT
  Myynti alkaa tiistaina 4.7. klo 9 Lippupalvelun lippukaupoissa, puhelinpalvelussa 0600-10-800 (1,30 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (4,93 euroa/puhelu + pvm) sekä netissä www.lippupalvelu.fi
  Tampereen konsertin lippuja myös Epe’sistä ja Swamp Musicistä.
  Liput 44 euroa.

  Welldone Agency & Promotion tuottaa konsertit Tuska-festivaalin ja Sauna Open Airin kanssa.

  (C) http://www.tuska-festival.fi/

  Onko täältä foorumilta kukaan menossa tonne kovalle kiertueelle ja saivatko kaikki liput tonne, ketkä halusivat.... Itse sain ja vieläpä kentältä, vaikka ko. liput menivät viidessä minuutissa, niin kuin viime kerrallakin, ku Slayer kävi jäähallissa vetämässä hyvän keikan. Kovin keikka mitä tulee Suomen maalla olemaan ihan vähään aikaan!!
   
 2. Andersen

  Andersen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/3/05
  Viestit:
  372
  Tykkäykset:
  0
  Melkein aitoa metallia. in flames ja bodominpaskan kun tiputtaisivat pois niin voisin vaivautua paikalle.
   
 3. mik-ko

  mik-ko Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/11/02
  Viestit:
  2870
  Tykkäykset:
  4
  Tullaan tullaan. In flamesia, Children of bodomia ja Slayeri olen kuunnellut melko pitkään. Tosin In Flamesi ja Bodomin nähny livenä, mutta kyllä ne kelpaa uudestaankin. Tampereelle olen menossa ja kenttälippu taskussa.
   
 4. Sladdi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/06
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Desire
  Eivät ne viidessä minuutissa loppuneet vaikka siltä se vaikuttikin. Yhdeksän aikaan kun yritin Helsinkiin kenttälippuja niin niitä ei ollut, mutta sitten kun kahden maissa katsoin uudestaan niin johan löytyi taas niitäkin. Arvelen moisen johtuvan siitä että moni esim työpaikaltaan yritti varata lippuja, mutta kun ne piti heti maksaa niin ei ollut esim. nettipankin tunnuksia mukana tai luottokorttia. Ja itselle pisti se silmään että Osuuspankin asiakas ei pystynyt maksamaan netin kautta Hesan lippuja, toisin kuin Tampereen liput olisi pystynyt. Tai sitten jotain henkimaailman juttuja :D

  Mutta vastaus on että sinne mennään \,,/
   
 5. zonem

  zonem Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/02
  Viestit:
  1952
  Tykkäykset:
  0
  Tarkoitus oli tulla, mutta kenttälippu jäi saamatta. Pitänee pistää puolet lisää ja ostaa huutonetistä.. :p
   
 6. Finlander

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/04
  Viestit:
  616
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  ZTE Blade
  Tuonnehan voisi tullakin. Bodom ja In Flames ovat noista parhaat \,,/
   

Jaa tämä viestiketju